Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiç sorma ya, aklıma geldikçe migrenim tutuyor...oyun öncesi abdest tazelemiştim, niye böyle oldu anlamadım...
Sosyalizm adi altinda;hiç sorma ya, aklıma geldikçe migrenim tutuyor...oyun öncesi abdest tazelemiştim, niye böyle oldu anlamadım...
ezildik ya sen ona bak yinede...Sosyalizm adi altinda;
Veren el, alan elden üstündür.
Aksama atalim bi el.ezildik ya sen ona bak yinede...
okey zaten barbar oyunu, sol'a da bir katkısı olmamıştır bu zamana kadar.
ben bıraktım artık, oynamam...
teselli niyetine yenileceksen olur... şu mağlubiyetin üzerine yeniden yenilirsem bir takım yaşamsal organlarım iflas edebilir...Aksama atalim bi el.
teselli niyetine yenileceksen olur... şu mağlubiyetin üzerine yeniden yenilirsem bir takım yaşamsal organlarım iflas edebilir...
aziz dostum @Havayıdişleyenadam adam efraim abimiz cocuklari eğlensin diye okey oyununu bulduğunda, çocuklar daha iyi anlasınlar diyerek eşine dönüp " okey oyunu evliliğe benzer, eşiniz iyi değilse eliniz iyi olacak" demiştir. bu hususta seni eline mahkum biraktigim için üzgünüm eline sağlık.
pembe 4 diye bir taş okmadigini niye soylemiyorsun olm, renk körüyüm ben.
kafa attıktan sonra beyin güç tasarruf moduna geçti bende ondan sonrasını hatırlamıyorum..
Seninde eline sağlık , sen olmasan need nasıl biterdi.