İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası -1.Tur Eşleşme ve Kurallar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi helal olsun..... tarihe geçtik galiba....
tarihe geçmek başka, tarihin çöp sepetinde olmak başka yavrum... ya bizi ezildiğimiz için anacaklar, ya da rencide etmek için...
ben tarihi beşiktaş&liverpool maçına atıfla bir konu açayım, bi nebze tüten dumanı dağıtırız...

tarihe geçmek başka, tarihin çöp sepetinde olmak başka yavrum... ya bizi ezildiğimiz için anacaklar, ya da rencide etmek için...
ben tarihi beşiktaş&liverpool maçına atıfla bir konu açayım, bi nebze tüten dumanı dağıtırız...
Yine magdur olan biz olduk ya.... neyse siyasi konuşmayalım......

Bu nick, irc hayatımız boyunca bizi bir an olsun yalnız bırakmayan iyi, kötü her anımızda bizimle olan astsubay27, jale35, doktor32 ve emel_25'lere sessiz bir selamdı sadece...

ben ilk mail adresimi alt tire 2'li almış insanım glu bey... 2 ne mi? doğduğum gün lgkfkfj bakın ne yıl, ne ay, ne şehir kodu... gün kdkdj
efet glu bey, ben de selamınızı aldım, kabul ettim...

• Kahkaha
Tepkiler: glu
Anna hnm, biz prensip gereği yalnız isteka başında konuşuruz. Şu an @Favela ile ara ara şiirler okuyan djimizin şarkıları eşliğinde galibiyeti kutluyoruz.

İmrendim ilişkinize... tebrik ederim.
Benimkisi yeteneksizim diye dişlerini sıka sıka bu konuşmayı yaptı.. şiir falan okumadı mesela.. en sonunda şöyle bir cıkış yapabilir ara ara yükseliyor cünkü.....
Screenshot_20221116_232839.jpg

sağ olun arkadaşlar sağ olun. herhalde gecenin en sansayonel maçını oynadık. UCL'ye ilk defa katılıp Barça ile eşleşen haritada yerini gösteremeyeceğiniz bir ülkenin takımı gibi son dakikaya kadar hiç pes etmeden mücadelimizi verdik.

oyuna geçecek olursak efendim, şöyle gergin bir ortamda maç başladı. zira eşimin hakkında birtakım speküladsyonlar kulağıma gelmişti. neymiş en azından taşların rengini biliyormuş, neymiş en son ilkokul 1'de abaküste sayıları yan yana dizmişmiş. hal böyle olunca şu ruh haliyle oyuna başladık.

haliyle rakip hızlı hücumlarla, sağlı sollu ataklarla peş peşe skor üreterek bizi iyice oyundan düşürdü. rakip takım, ilk 3 elde peş peşe oyun bitirince herhalde buraya kadarmış dedim. elim her defasında babaannemin dişleri gibiydi. aralarına değil okey, tır koysan uzaydaki kara delik misali kaybolup gidecekti.

4. elde çift okey gelince kemal sunal'ın filminde de "bu yaştan sonra gelen paranın içine edeyim" diye gidip tuvalet yaptırması gibi ben de hayıflanarak eski kahvehane günlerimin hatrına okey atttım. bir nebze olsun yüreğimize su serpilmişti ama rakip aman vermiyordu. 5. elde tekrardan oyun bitirerek galibiyete sadece ve sadece 1 el uzaktaydılar.

sevgili ortağım kola çekirdek gömerken, ben de umudumu yitirmiş bir şekilde bir yandan rıfkıcım (kedim olur kendileri) ile dertleşmeye başladım. sonra bi ara göz göze geldik. sanki bana bir şeyler demeye çalışıyordu. eğildim suratına doğru ve "pes etmek yok, yapabilirsin babişko" dediğini duyar gibi oldum. bi irkildim. noluyor yaa dedim ve 6. elden itibaren rehavete kapılan rakip karşısında sazı elime aynen şöyle aldım:

rakip şok oldu. rıfkıcım gözlerindeki ışıltıyla bana bakarak sadece miuvv dedi. adrenalinim artmıştı, kalbim çat pat çat pat atıyordu. peş peşe iki el oyun bitince oyun birden kafa kafaya gelmişti.

rakip adeta birbirine şöyle diyordu:

heyecandan oracıkta ölecektim sanki. son el gelen çift okey ile de iyice elim ayağım birbirine dolanmıştı. hatta o esnada bitirecek olduğum oyunu yanlış oynayıp büyük bir fırsatı da kaçırmıştım. o andan itibaren heyecan yerini yavaş yavaş büyük bir korkuya bırakmaya başlamıştı. rıfkıcım kucağıma doğru sokulup "hayır babişko hayır, korkma" dercesine patisiyle beni dürtüyordu. o esnada bir şekilde durumu kotarıp teke düşmüştüm. ecel terleri döküyordum bir yandan. ve işte o an, o an gelmişti. çığlık atmak istiyordum ama yapamıyordum. içim kıpır kıpır olmuştu. ve o son taş evet o beklediğim taş geldiğinde ise artık rakip için dönülmez akşamın ufkundaydık......

kendilerine hepinizin huzurunda göstermiş oldukları mücadele örneği ve bize yaşattıkları bu heyecan dolu dakikalar için çok ama çok teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar... uzun uğraşlar sonucu foruma geri döndüm. artık bu sitedeyiz. (Arkadaşlarınızla & Ailenizle Ücretsiz Çevrimiçi Satranç Oynayın - Chess.com) en azından bilmediğim ve şampiyonu olmadığım oyunlarda elenirim. böyle kahve köşelerinde oynanan, rezil taşların olduğu, mikrop dolu ıstakalara dokuna dokuna oynanan bir oyunla muhatap olmam... muhteşem destek ve teselli cümleleri için sevgili juju'ya, melis'e, otantik'e, her şeye rağmen yosun'a-muck-, rasko'ya, zalim'e, rakiplerimiz güzel insanlar karamurat ve anna hanımcığıma, ağzı bozuk esprime sebebiyet veren fave'ye, swat beye teşekkürler... biz birlikte güzeliz. (adminliğimi ekleyin, öyle demiştiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri