IRCForumlari.Com.TR 1. Münazara Katılım Konusu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni mazur görün ama ben katılmayacağım. Kendimi özgür hissetmiyorum bu konuda zira konunun siyasi ayağına müdahale edilecek gibi gözüküyor bu da benim münazara hevesimi kaçırdı. Zaten kılıcım fazla keskin burası için. Size faydalı ve keyifli münazaralar dilerim.

Şavaşacak mısınız yoksa konuşacak mı? Ona göre cips, çekirdek stoğu yapacağım!

Bir sonrakine bende katilacagim ins. Kalemi keskin arkadaslarin cekinmesine gerek yok, kufur olmadikca mudahale etmemeye gayret ediyoruz :)

Bir sonrakine bende katilacagim ins. Kalemi keskin arkadaslarin cekinmesine gerek yok, kufur olmadikca mudahale etmemeye gayret ediyoruz
Sözü sesinden yüksek insanları okumak istiyorum
Üstteki üyeden makas almak sıkıyor belli bi saatten sonra

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beni mazur görün ama ben katılmayacağım. Kendimi özgür hissetmiyorum bu konuda zira konunun siyasi ayağına müdahale edilecek gibi gözüküyor bu da benim münazara hevesimi kaçırdı. Zaten kılıcım fazla keskin burası için. Size faydalı ve keyifli münazaralar dilerim.

Siyasi ayağa müdahale etmek değil düşüncemiz fakat siyasi konular fazla genele hitap etmediği için anketi hazırlarken daha çok herkese yönelik konular seçmeye çalışacağız.

Siyaset meydanı başlığında tartışmalar yine devam ediyor ve edecek de fakat münazara konusu genele yönelik olacaktır. Karar sizin tabii ki...

Ben şimdilik izleyeyim. Güvenilir bulursam ileride katılırım belki. Teşekkür ederim hatırlatma için.

Bir sonrakine bende katilacagim ins. Kalemi keskin arkadaslarin cekinmesine gerek yok, kufur olmadikca mudahale etmemeye gayret ediyoruz :)
Eğer katılacaksan senin karşındaki grup yöneticilerden oluşmalı, senin grubundaki kişilerde üyelerden olmalı! Açık ve net.
Herkesin sana aşırı aşırı saygısı var (özellikle yöneticilerin), fikirlerine çok saygı duyuyorlar,
Nasıl tartışacağınızı görmek isterim. (:

Son düzenleme:
neyi tartışacaklar peki o belli mi ya da ben mi göremedim, aydınlatabilir mi birisi.tamam tamam gördüm iaşskdkiad.

Eğer katılacaksan senin karşındaki grup yöneticilerden oluşmalı, senin grubundaki kişilerde üyelerden olmalı! Açık ve net.
Herkesin sana aşırı aşırı saygısı var (özellikle yöneticilerin), fikirlerine çok saygı duyuyorlar,
Nasıl tartışacağınızı görmek isterim. (:

images

Münazara başvurusunun iki gün daha süreceğini hatırlatmak isterim ayrıca kadın üyelerimizden de katılım bekliyoruz.

Mavi Grup

• Ocean
• Arpes
• Run

Kırmızı Grup

• siLex
• Lefty
• esekherif

Kahvehaneye dönmüş burası boşverin münazarayı okey çevirin bence

Münazara edilecek konu, konudaki iki farklı görüşü savunacak taraflar sonradan belirlenecek yine anladığım kadarıyla bir bakıma da şansa bırakılarak, bu son derece yanlış, anlamsız.

Bunu Forumsal'da da birkaç kez dile getirdiğim takdirde dikkate alınmamıştı, bunu bir geçelim katılmayacağım için sorun değil fakat kazananlar kitap sahibi olmasınlar mesela.

Belirlenen kitaplar ihtiyacı olan okul vs. gibi yerlere bağışlasın, kaybedenler bir bakıma bu ceza içinde ödülü çeksinler. Mesela 3 adet belirnenen kitap, kaybedenler tarafından bedeli ödenerek, bir yetkili bilgisi dahilinde bir okul kütüphanesine vs. bağışlansın. Çok hoş bir durum olur böylesi...

En azından bu doğru ve yaraşır olsun.

Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri