Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İkinci bir 5.8 kaldıramaz İstanbul.! kLaracığım benle olsun yeter.
Tşk.ederim nazik teklifinizle onurlandırdınız. Fakat bu defa izleyici kalmayı tercih edeyim. Forumda çok yeniyim. Kimseyi pek tanımıyorum. Karşı takımdakileri nereden vuracağımı kestiremem.yarın bir gün silex banlarsa, keşke oyşıncığımdan yana olsaydım dersin ama hanımefendi. esekherif beyefendi ile ben aynı takımda olursak, karşı takımın olmasına gerek yok zaten iç savaş çıkar bizim takımda haha. Şüheda hanımefendi de katılsın, takımda vip koltuk teklif ediyorum kendisine, megafonumuz da hazır, vuvuzelayı ise zulada saklıyorum.
Beyefendi kazanılmış bir savaşın sahte kahramanı gibisiniz. Sonu belli olan bir savaş bu! Ben, Ronaldo ve kLaracığım yeteriz size.yarın bir gün silex banlarsa, keşke oyşıncığımdan yana olsaydım dersin ama hanımefendi. esekherif beyefendi ile ben aynı takımda olursak, karşı takımın olmasına gerek yok zaten iç savaş çıkar bizim takımda haha. Şüheda hanımefendi de katılsın, takımda vip koltuk teklif ediyorum kendisine, megafonumuz da hazır, vuvuzelayı ise zulada saklıyorum.
Konusu ne?
Beyefendi kazanılmış bir savaşın sahte kahramanı gibisiniz. Sonu belli olan bir savaş bu! Ben, Ronaldo ve kLaracığım yeteriz size.
Dayak yiyen Ecük Ali gibi, ne oldu olm sana? Ya sorma biri Hüseyin diye bağırdı ben de baktım. Üç dört kişi pata küte daldılar. Ben Hüseyin değilim diyene kadar baya dayak yedim. Allah’ta onlardan yanaydı!!
Konu, grup seçiminden sonra 4 gün sürecek anketle belirlenecek.
esekherif beyin rengi kırmızı o zaman mavi tarafta olmak mantıklı! Eşek beyin karşısında olmak için mavi ekibe yazın beni de. Azınlığın sesi olacağız, sevgili kardeşim Morteflore beyi de bekliyorum ekibe.