IRCForumlari.Com.TR 1. Münazara Katılım Konusu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siLex^ide Ocean'in karsisina alalim.

Diger arkadasimizida kendiniz belirleyip bir takima atayin :)

esekherif sende katil bence hatta Arpes ile karsi takimlarda olun..
İkinci bir 5.8 kaldıramaz İstanbul.! kLaracığım benle olsun yeter.
Sağlam konular olursa zevk duyarım. Herkes için faydalı olur. Birkaç makale ve kitap okumaya da vesile olur.

siLex ile aynı takımda olursam Ocean darılmaz umarım.:)

Kırmızı takıma beni de yaz lütfen. Fernando
Bu arada Histanbul bana meydan okumuştu geçen gün ve başvurusunu bekliyoruz.:)

siLex ile aynı takımda olursam Ocean darılmaz umarım.:)

Kırmızı takıma beni de yaz lütfen. Fernando
Bu arada Histanbul bana meydan okumuştu geçen gün ve başvurusunu bekliyoruz.:)

yarın bir gün silex banlarsa, keşke oyşıncığımdan yana olsaydım dersin ama hanımefendi. esekherif beyefendi ile ben aynı takımda olursak, karşı takımın olmasına gerek yok zaten iç savaş çıkar bizim takımda haha. Şüheda hanımefendi de katılsın, takımda vip koltuk teklif ediyorum kendisine, megafonumuz da hazır, vuvuzelayı ise zulada saklıyorum.

Son düzenleme:
Katılımcılar başvurular bittikten sonra online sürelerine göre belirleneceği için, gruplara yazılan kişi sayısı sizleri yanıltmasın yani 3 gün boyunca başvurular devam edecektir.

Umarım hakaret olmadan bir münazara olur
Banlı görmek istemem kimseyi
Son cümlemi bir daha düşünsem iyi olur
Eminmisin asi:)

yarın bir gün silex banlarsa, keşke oyşıncığımdan yana olsaydım dersin ama hanımefendi. esekherif beyefendi ile ben aynı takımda olursak, karşı takımın olmasına gerek yok zaten iç savaş çıkar bizim takımda haha. Şüheda hanımefendi de katılsın, takımda vip koltuk teklif ediyorum kendisine, megafonumuz da hazır, vuvuzelayı ise zulada saklıyorum.
Tşk.ederim nazik teklifinizle onurlandırdınız. Fakat bu defa izleyici kalmayı tercih edeyim. Forumda çok yeniyim. Kimseyi pek tanımıyorum. Karşı takımdakileri nereden vuracağımı kestiremem.:)) Bir dahaki münazaraya kalayım.

Hala yer varsa Ocean meslektaşımla aynı gruba geçmek isterim, mavi gruba yazabilir misiniz beni de?

Not: Ağız tadıyla bir münazara yapamamıştık, belki burada yapabiliriz.

Not 2: Jesse James, danışmadan bekleniyor.

Beyefendi kazanılmış bir savaşın sahte kahramanı gibisiniz. Sonu belli olan bir savaş bu! Ben, Ronaldo ve kLaracığım yeteriz size.

Dayak yiyen Ecük Ali gibi, ne oldu olm sana? Ya sorma biri Hüseyin diye bağırdı ben de baktım. Üç dört kişi pata küte daldılar. Ben Hüseyin değilim diyene kadar baya dayak yedim. Allah’ta onlardan yanaydı!!

Beyefendi kazanılmış bir savaşın sahte kahramanı gibisiniz. Sonu belli olan bir savaş bu! Ben, Ronaldo ve kLaracığım yeteriz size.

Dayak yiyen Ecük Ali gibi, ne oldu olm sana? Ya sorma biri Hüseyin diye bağırdı ben de baktım. Üç dört kişi pata küte daldılar. Ben Hüseyin değilim diyene kadar baya dayak yedim. Allah’ta onlardan yanaydı!!

beyefendi sizin gibi okan bayülgencilik oynayacak killa hakan arkadaşlar için vazelinimi hazırladım bekliyorum.

Umarım o güne kadar münazaranın ne olduğunu unutmam!

ben Coolumsu 'yu alırsam yanıma eş olarak, bütün forum bize kaşı gelse kazanamaz. bana bunu yaptırmayın !

Kaos seven yanıma eğlence çıktı.
Merakla bekliyorum! Başarılar.

meydan okumalar atarlar giderler bu iş baya çekişmeli geçeceğe benziyor :p
ilk mesaj güncellendi! ilgililere şimdiden teşekkürler. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri