IRCForumlari.Com.TR 1. Münazara Katılım Konusu

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münazara etkinliğimizin birincisiyle karşınızdayız değerli IRCForumlari.Com.TR üyeleri!

Öncelikle bu etkinliğin amacını ve kısacık kurallarını hatırlatmak isteriz.

Münazara Nedir? Münazara Bölümünün Amacı Nedir?

Münazara Bölümü Kuralları

• Münazaraya tüm forum üyeleri ve yöneticiler katılabilir.

• Grup katılımcılarının belli bir saygı çerçevesinde düşüncelerini savunması önemle rica olunur ve kişisel atışmalara asla izin verilmeyecektir.

• Münazara konularına sadece münazara grubuna dahil olan kişiler görüş bildirebilirler.

• Kazanan grup üyelerine ödül olarak "Uluslararası Bestseller" kitap gönderimi yapılacak olup istedikleri kitabı seçme hakları vardır.

Peki ya işleyiş nasıl olacak?

• İlk haftada münazara katılımcılarını seçeceğiz. Bu 3 gün sürecek ve talebe göre 3 veya 4 kişilik iki grup halinde tez ve antitez savunucularını seçeceğiz. Grup üyelerini oluştururken online olma sürelerini göz önünde bulunduracağız.

• Katılımcılar seçilip, gruplar oluştuktan sonra kalan 4 gün süresince açacağımız ankette münazara edilecek konuyu seçeceğiz. 3 adet konuyu ankete ekleyeceğiz ve en fazla oyu alan konu 1. Münazara etkinliğimizin münazara konusu olacak.

• Gruplar oluşup konumuz seçildikten sonra 2 hafta boyunca taraflar tez ve antitezlerini sunacak. Burada altını çizerek belirtmem gereken husus ise; gruplar hangi tezi savunacaklarını münazara konumuz açıldıktan sonra öğrenecekler.

• Münazaramız bittikten sonra 1 hafta süresince kazanan grubu belirlemek için siz değerli üyelerin oylamasına sunulan bir anket açacağız.

Münazara Takvimimiz

Münazara Başvuru Tarihi: 01 Ekim 2019 – 03 Ekim 2019
Münazara Konusu Anket Tarihi: 04 Ekim 2019 – 06 Ekim 2019
Münazara Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 07 Ekim 2019 - 20 Ekim 2019
Kazanan Grup Oylaması: 21 Ekim 2019 – 27 Ekim 2019

Nasıl Katılabilirim?

Grup isimlerini Kırmızı Grup ve Mavi Grup olarak belirledik. Katılım göstermek isteyen üyelerimiz bu başlık altından hangi grubu istediklerini yazabilir.

Sormak istediklerinizi bu başlık altından sorabilirsiniz. Şimdiden bol şanslar!

Başvurular

Mavi Grup

Ocean
Arpes
Run
• Morteflore

Kırmızı Grup

siLex
Lefty
esekherif
Simeranya

Son düzenleme:
Katılımcılara önerim parmak antremanı yapsınlar ctrl+c , ctrl+v yi hızlı yapmaları faydalı olacaktır

Mastor
wVsl_ids.jpg

U M R U M D I Ş I

yazmaya gelmiştim, yanlış anladınız. :86:​

tek başına bir şeye karar veremeyenlerin, toplanıp yine bir şeye karar veremedikleri entellektüel insanların tarışmasını alt üst etmeye geldim, ogranizasyon komitesi yarışma öncesi ücretsiz peçete dağıtsın çünkü ben de yarışmaya dahil oldum ! siLex sakın karşıma geçme bro, seni iki defa havaya atar bir kere tutarım ! tarafını seç. bizimle laf yarışına girmek ısırgan otuyla popiş silmeye benzer.

climax, eksen, karamuratbenim ve ocean neden cumhur ittifakını savunsun, jesse jaymes, futbolcu, nightblue ve eşekherif de neden millet ittifakını savunsun.... hayalimdeki münazara böyle..... keşke gerçek olsa....

Bence feveran ve oggy’de katılmalı.
Ben çekirdekçi tarafta olacağım,kolay gelsin.

tek başına bir şeye karar veremeyenlerin, toplanıp yine bir şeye karar veremedikleri entellektüel insanların tarışmasını alt üst etmeye geldim, ogranizasyon komitesi yarışma öncesi ücretsiz peçete dağıtsın çünkü ben de yarışmaya dahil oldum ! @siLex sakın karşıma geçme bro, seni iki defa havaya atar bir kere tutarım ! tarafını seç. bizimle laf yarışına girmek ısırgan otuyla popiş silmeye benzer.

grup seçer misiniz? =)

Sen benimle herhangi bir şey halinde olabilemezsin sana çevrimdışı değil miydim ben 15 yıldır falan ? Neden olduğunu hatırlamıyorum ama. Yaşlandık artık columsu bile özel mesajdan tehdit ediyor. Kadayıf olduk.

Son düzenleme:
Benim İpek yüklü kervanım mı var. Siz hepiniz ben tek! Yok yok bir araba dolusu laf yiyemem. İyi bir takipçi olacağım. Merakla bekliyorum.

tüm renkleri alın mavi bana kalsın. mavi tarafı seçiyorum !

esekherif beyin rengi kırmızı o zaman mavi tarafta olmak mantıklı! Eşek beyin karşısında olmak için mavi ekibe yazın beni de. Azınlığın sesi olacağız, sevgili kardeşim Morteflore beyi de bekliyorum ekibe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri