İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yavaş yavaş damlıyorlar buraya. Hak da veriyorum. Geldikleri yer hala 2008-2010’lardaki forum ortamını yaşıyor. Forumların ilkel çağını merak edenler için zamanın geriye alınması gerekmiyor, buranın diğer forumuna bakılması yeterli : ddd

Diğer forumdan hatun atabiliyor muyuz bu foruma acaba?

Pardon üye çağırabiliyor muyuz diyecektim. Sorry. Hâlâ öğrenemedim şu forumcu lisanını.

Eski bir arkadaşımı görmem ve biraz sohbet etmem lüzumu üzerine davet edildiğim, süren sohbetimin akabinde dj’lik teklifi aldığım güzide platform. : ddd
Tekliflerini düşüneceğimi, biraz süre istediğimi belirttim ki onlar da bunu olgunluk ile karşıladı. : ddd

Buradaki ortodoks forumsalcıların bana göndereceği editleri göğüslemeye hazırım, tşk djdkdk

Eski bir arkadaşımı görmem ve biraz sohbet etmem lüzumu üzerine davet edildiğim, süren sohbetimin akabinde dj’lik teklifi aldığım güzide platform. : ddd
Tekliflerini düşüneceğimi, biraz süre istediğimi belirttim ki onlar da bunu olgunluk ile karşıladı. : ddd

Buradaki ortodoks forumsalcıların bana göndereceği editleri göğüslemeye hazırım, tşk djdkdk
Forumsalcılar yavaş yavaş oraya kayıyor dün biri daha geldi oraya ödödö

Orası neresi ya kfkfjfk
Kim geldi? Jfjfjjf
Ortamlarda takılmıyoruz diyip irc irc geziyorlar demek ki ahahahhah
Ben zaten İRC ciydim ama bırakmıştım bebem çok zaman olmuştu ödödöd şimdi ise çok değerli bir dostun yayın aldığını öğrenince onu dinlemeye gidiyorum ödödöd sende arada takıl eğlenceli oluyor : )

bu forumun hainleri asla bitmeyecek..

Geri