Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumsalcılar yavaş yavaş oraya kayıyor dün biri daha geldi oraya ödödöEski bir arkadaşımı görmem ve biraz sohbet etmem lüzumu üzerine davet edildiğim, süren sohbetimin akabinde dj’lik teklifi aldığım güzide platform. : ddd
Tekliflerini düşüneceğimi, biraz süre istediğimi belirttim ki onlar da bunu olgunluk ile karşıladı. : ddd
Buradaki ortodoks forumsalcıların bana göndereceği editleri göğüslemeye hazırım, tşk djdkdk
Orası neresi ya kfkfjfkForumsalcılar yavaş yavaş oraya kayıyor dün biri daha geldi oraya ödödö
Ben zaten İRC ciydim ama bırakmıştım bebem çok zaman olmuştu ödödöd şimdi ise çok değerli bir dostun yayın aldığını öğrenince onu dinlemeye gidiyorum ödödöd sende arada takıl eğlenceli oluyor : )Orası neresi ya kfkfjfk
Kim geldi? Jfjfjjf
Ortamlarda takılmıyoruz diyip irc irc geziyorlar demek ki ahahahhah
Eski bir arkadaşımı görmem ve biraz sohbet etmem lüzumu üzerine davet edildiğim, süren sohbetimin akabinde dj’lik teklifi aldığım güzide platform. : ddd
Tekliflerini düşüneceğimi, biraz süre istediğimi belirttim ki onlar da bunu olgunluk ile karşıladı. : ddd
Buradaki ortodoks forumsalcıların bana göndereceği editleri göğüslemeye hazırım, tşk djdkdk
bu forumun hainleri asla bitmeyecek..Eski bir arkadaşımı görmem ve biraz sohbet etmem lüzumu üzerine davet edildiğim, süren sohbetimin akabinde dj’lik teklifi aldığım güzide platform. : ddd