çok fena ketenpereye geldik
yok Ender benden sonra heraldeIrclilerin başı büyücü
Forumsalcilarin başı onurcan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok Ender benden sonra heraldeIrclilerin başı büyücü
Forumsalcilarin başı onurcan
çok fena ketenpereye geldik
Enişte gelirse adminlik veririm, tüm her şeyine erişimi acarım.yöneticiyi rencide etmek kaç yıldan başlıyor sevgili swat ?
bir parça ban alırmısınız ?Verdiği sözü tutmuyor.
İnanmayın.
2 yıla çıktıÜstüne tehditkâr bir beyefendi…
bir parça ban alırmısınız ?
onu bana da yaptırmadı dış güjler vallahi yaaaaaaa, bende heveslendiydimYeni geldiğin zamanlar beni gizleyip forumdaki de gizli olan her şeyi görebilmem için bir şeyler düşünürüm bir ara demiştin yapmadın...
onu bana da yaptırmadı dış güjler vallahi yaaaaaaa, bende heveslendiydim
senin astrologluk hep dram entrika, sen doğruları söylüyon bir etkisi olmuyor ki, insanlara umut da vermiyon mesela harunagama bu yıl senin yılın avukatlar için büyük haklar gelecek maaşlarınız artacak felan gibi şeyler söylemen lazım..Kendi nikini üç günde değiş.
Elin eniştesine bir günde adminlik ver.
Forumun emekli astroluguna gelince FBI dervreye girsin.
alınıyorumElin eniştesine bir günde adminlik ver.
senin astrologluk hep dram entrika, sen doğruları söylüyon bir etkisi olmuyor ki, insanlara umut da vermiyon mesela harunagama bu yıl senin yılın avukatlar için büyük haklar gelecek maaşlarınız artacak felan gibi şeyler söylemen lazım..
Sen napıyon ay ile güneş yer eksenin de doğru bir imlece bakarak ilerlediğinden gündüz az sitresli öğlen aç akşam da yatsıya müteakip uyuyacaksınız..
sen emekliliği coktan hak etmişsin benlik bir durum yok yani.
sen yine de paylaş bu bilgiler bizim için çok değerli.Senle ilgili çok önemli öngörülerim vardı,beğenmediğine göre paylaşmam anlamsız.
Peki...Satürn İkizlere gereken cevabı verecek.;)