İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
AY YİNE Mİ SİZ… konforlu alanından çıkıp ilk defa irc dışı insanların olduğu forumu alıp kaoslarıyla baş edemeyince swat’tan x’e mesaj…

konuyu okumamışım kdjd sabah okuduğumu fark etmişsindir:d

takdir ettim seni:d bir konu vardı, bütün foruma karşı büyük memeyi savunuyorduk anna ile:D ve sadece ikimizdik… sonra aeg bizi konudan kovmuştu jdjd biraz kendimizi gördüm sende, şanlı direnişin için kutluyorum seni…

konuyu okumamışım kdjd sabah okuduğumu fark etmişsindir:d

takdir ettim seni:d bir konu vardı, bütün foruma karşı büyük memeyi savunuyorduk anna ile:D ve sadece ikimizdik… sonra aeg bizi konudan kovmuştu jdjd biraz kendimizi gördüm sende, şanlı direnişin için kutluyorum seni…
Mesela benle @Plesk yolda denk gelsek birbirimize bıçak çekeriz, ama konu ircciler vs forumsalcılar olunca Che ve Fidel gibiyiz.

Ama gördük ki bu ircciler @Melodram ‘ ı Abdulhamitin yalnızlığına ittiler.

D52ABC16-193D-4DBD-A3B6-D77F02F928C6.jpeg

Yorumları okuyunca "içimizdeki sokratesler" demekten kendimi alıkoyamadım. Canım forumsalcılar, istifade edilmesi gereken nimetlersiniz biz ircciler için, iyi ki varsınız.

Yorumları okuyunca "içimizdeki sokratesler" demekten kendimi alıkoyamadım. Canım forumsalcılar, istifade edilmesi gereken nimetlersiniz biz ircciler için, iyi ki varsınız.
Yaa sen fahri forumsalcısın. Şu üslubun nahifliğine bakın... O kadar laf sokulmuş dolaylı olarak mizahi yoldan ama o kalitesini konuşturdu. Asıl sen iyi ki varsın asaletin vücut bulmuş hali. Çok seviyorum seni. Gururla okudum seni. O kadar doğru bir tercihsin ki... <3

Sen forumsalcı değil miydin ya? E geçen gün beraber dünya düzdür yuvarlak diyen i*nedir’i savunuyorduk.

Sen forumsalcı değil miydin ya? E geçen gün beraber dünya düzdür yuvarlak diyen i*nedir’i savunuyorduk.
Aşk olsun Hatem forumsalcılar böyle başlangıç bir konuyu tartışabilir mi? Bu konu bizim harcımız. Konudan bile anlıyor olmalıydın ircci olduğumu. :)

Sohbet sitesi adı altındaki platformlarda boy gösterip de iletişim yönlerinin olmayışı ilgimi çekmiyor değil

Geri