Oggy
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabi ki samimi ve ircten kjkhkSen hangi kategoridesin?
AY YİNE Mİ SİZ… konforlu alanından çıkıp ilk defa irc dışı insanların olduğu forumu alıp kaoslarıyla baş edemeyince swat’tan x’e mesaj…
Mesela benle @Plesk yolda denk gelsek birbirimize bıçak çekeriz, ama konu ircciler vs forumsalcılar olunca Che ve Fidel gibiyiz.konuyu okumamışım kdjd sabah okuduğumu fark etmişsindir:d
takdir ettim seni:d bir konu vardı, bütün foruma karşı büyük memeyi savunuyorduk anna ileve sadece ikimizdik… sonra aeg bizi konudan kovmuştu jdjd biraz kendimizi gördüm sende, şanlı direnişin için kutluyorum seni…

Yaa sen fahri forumsalcısın. Şu üslubun nahifliğine bakın... O kadar laf sokulmuş dolaylı olarak mizahi yoldan ama o kalitesini konuşturdu. Asıl sen iyi ki varsın asaletin vücut bulmuş hali. Çok seviyorum seni. Gururla okudum seni. O kadar doğru bir tercihsin ki... <3Yorumları okuyunca "içimizdeki sokratesler" demekten kendimi alıkoyamadım. Canım forumsalcılar, istifade edilmesi gereken nimetlersiniz biz ircciler için, iyi ki varsınız.
Sen forumsalcı değil miydin ya? E geçen gün beraber dünya düzdür yuvarlak diyen i*nedir’i savunuyorduk.Yorumları okuyunca "içimizdeki sokratesler" demekten kendimi alıkoyamadım. Canım forumsalcılar, istifade edilmesi gereken nimetlersiniz biz ircciler için, iyi ki varsınız.
Aşk olsun Hatem forumsalcılar böyle başlangıç bir konuyu tartışabilir mi? Bu konu bizim harcımız. Konudan bile anlıyor olmalıydın ircci olduğumu.Sen forumsalcı değil miydin ya? E geçen gün beraber dünya düzdür yuvarlak diyen i*nedir’i savunuyorduk.