Canis Major
Altın Üye
ne düşündüklerinin ne önemi var ahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
irc=cenesi düsük chatci tayfa
Ya pek bir şey değişmedi. Sadece 2 günlük ircciyim. hani sınıfa sonradan katılan yeni bir çıtır olur ya, o moddayım :ddNe değişti ki? Şahsen merak ettim.
Hayırlısı olsun o zaman.Ya pek bir şey değişmedi. Sadece 2 günlük ircciyim. hani sınıfa sonradan katılan yeni bir çıtır olur ya, o moddayım :dd
Dün itibariyle ircde şöyle karşılandım;
@PiSi irc mi forumsal mı? Tarafını seç…
Her ikisindeki üye havuzu da bir okey turnuvasının sonunu getiremeyecek kadar birbirine karşı kindar ve tahammülsüz. Burada yapılan turnuva üzerine söylemiyorum, daha önce de durum farklı değildi. Burada ya da başka bir yerde.@PiSi irc mi forumsal mı? Tarafını seç…
Yok, forumlardan haberim vardı benim. Daha önce çağıranlar da olmuştu. Senin yaklaşımında bir cinsiyetçi tutum görmediğim için evet dedim.o başlı başına ayrı bir dünya.
okey sitesinden irccilerin olduğu foruma getirdim onu.
ne olduğunu o da bilmiyor.
Senle bir ara pisi hakkında açık oturum yapalım klskdjsko başlı başına ayrı bir dünya.
okey sitesinden irccilerin olduğu foruma getirdim onu.
ne olduğunu o da bilmiyor.
Yani ne güzel söylemişimÇetenin başı no parasan onu ortadan kaldırmak lazım shshs
Bence burada dinleyenler frsmclar olmali..ne badireler atlattilar
Hayır jsksnangie beni mi takip ediyorsun? : ))