İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@PiSi irc mi forumsal mı? Tarafını seç…
Her ikisindeki üye havuzu da bir okey turnuvasının sonunu getiremeyecek kadar birbirine karşı kindar ve tahammülsüz. Burada yapılan turnuva üzerine söylemiyorum, daha önce de durum farklı değildi. Burada ya da başka bir yerde.

Sunucu sayısının fazlalığından muzdarip doğan üye açlığı, platformlarda sıkça yaşanan bölünmeler ve devamında doğan paranoyalar, irc'cilerin ve forumlarının beş para etmez biri ama pohpohlamak işimize geliyor şeklindeki yıllarca devam ettirdikleri yaklaşımları yine dönüp dolaşıp kendilerine zarar verdi.

Sunucu sayısı ne kadar fazla olursa olsun irc çok basma kalıp bir dünya. Anti-tezleri vardı, ama geçmişte kaldı. Cinsiyetçilik desen öyle böyle değil. Forumlarsa ancak belirli sürelerce kendi klişelerinin dışına çıkabiliyorlar ya da benim deneyimim öyle bir tat bırakıyor. Uzan vadede oralar da basma kalıp yerler bence.

Artık ben de trolümsü takılıyorum zaten.

Kesin kararımı veriyorum arkadaşlar. Bu 3. Günüm. Bu ortam kesinlikle bana göre değil. Meşgul insanlar için özellikle hiç değil. Arada iyi hoş sohbet oluyor ama aradığınız şey buysa, ihtiyacınız varsa. Ve çok vaktinizi çalıyor. Ortam gerçekten kurtlarla dolu. Kısa süren bu irc hayatımda destek olan herkese tşk ederim. Ben istifa ettim. Sıra sayın Kılıçdaroğlu’nda.

Forumsalla ilişiği olmadığı halde forumsalcı olduğunu iddia eden de var, ircci olduğu halde kalitesiyle forumsala daha yakışacaklar da var. Mesela aklıma ilk gelen @yeLda cığım var. <3

Geri