WarrenBuffett
Üye
- Web sitesi
- www.viopinvest.com
Hayatım boyunca birisinin karısına kızına küfür etmeyi hep acizlik olarak görmüşümdür. Ama bizim toplum, bunu gayet rahat yapar. Çık aynı lafları yüzüne karşı söyle desen, bacakları titrer. Bir kişiye küfür etmek, ne onu ne de seni değiştirir. Karşısına çıkıp "Sen Zalimsin, Sen Ahlaksızsın" diyebiliyorsan mert adamsın demektir. Ki ben karşıma kim gelirse gelsin derim (eğer bir kişi öyle ise.). Onun haricinde bir siyasetçiye küfür etmeyi de abes bulurum. O küfür ettiğin siyasetçi Ay veya Mars'tan gelmedi. Oy verdin meclise gönderdin.Ben emindim ki forum aleminde toplasan en fazla 50 üye aktifti. Hep başka nicklerle başka forumlarda cirit atıldı. Yeni üye diye birşey neredeyse hiç yoktu aslında. Kafa dağıtmaya giriyoduk. Hala da öyleyim. Yanlız sırf siyasi tercihi sebebiyle karşı mahalleye hakaretler küfürler savuranlarla kavga ettim hep. Sanal alem diye herkes ağzına geleni söylememeli. Siyasileri eleştirelim, hatalarını bulup masaya koyup tartışalım. Ama öyle olmadı hiç bir zaman. Direk bel aşağı hakaretler uçuştu. Erdoğanın karısına , kızına kadar küfür edildi. Forumculuk bu değildi. Neyse bu saatten sonra kimse bizi değiştiremez. Böyle gideriz artık
Siyasi fikriyatıma da gelirsek ben şuanda R.T.E.'a kızmıyorum bile. O adam siyasi hayatı başladığından beri aynı adam. Menfaatçi, pragmatist, çıkarı kimden yana ise ondan taraf olan birisi. Ben ona "Voheheyeye Möslümayn adamdır yeaahuvw" diyen iki ayaklılara kızıyorum. Forumlara gelirsek; Çoğu kişi daha okuduğunu bile anlamıyor. Neyi nasıl anlatacaksın?