İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
aslında bizim geçmişimiz daha güzel ama şimdi biz forum konusunda iyi değiliz. biz irc dünyasının gangsterleriyiz.. siz forumun. tecrübenizle bizi yeniyorsunuz.

forumuz vardı ilk, orası satılmadı ilgisizlikten kapandı. sonra biz kalabalık bi ekip, aslında çok da birbirimizle haberleşmeden, kulaktan kulağa forumbahane denen yere geçtik. forumbahane bi zaman sonra ismini değiştirip forumsal erkoçlar oldu. forumsal da site olarak sıçışlardaydı ve sonu forumuz gibi olacak herhalde derken x ve ekibi satın aldı. onlardan da şu an ki ekip satın aldı. tüm bunlar olurken yan sanayi forum olarak forumsterdam gibi bazı denemeler de yaşandı dkdkg. biz hala buradayız ama bu yolda dönenler oldu, mum gibi sönenler oldu...

Sen tarih okusana ya bu kadar iyi hatırlanıp bu kadar güzel anlatılamaz.

İttihat ve Terakki anlatırsın bana saatlerce :3

2012 yılında istanbul'dan afyon'a yeni gitmişim, feci sıkılıyorum, kültürel anlamda kimseyle anlaşamıyorum ve internette vakit geçirecek bi yer bulmuşum... plesk'in bana aşırı gıcık olan admine attığı pm'deki "malumat'ı banlasana" teklifi kabul ediliyor ve süresiz ban yiyorum. PLESK YARGILANMALI.
Yıl 2023 pek bir şey değişmedi sayın hocam, şimdide diyorlar şunu banla ve ban yiyor birileri.
Üzülme lütfen, yanındayız.
Eski anılarını arada yaz lütfen, o tehlikeli olduğun dönemleri.. bir gün seni överken birisi laf arasında demişti, o bildiğin gibi birisi değil diye..
Hücum yeleğini giydim hocam, ne zaman istersen anlat, bu tür forum hikâyelerini çok severim.. benim de ömrüm savaşmak ile geçti forumlarda.
#malumatyalnizdegildir

2012 yılında istanbul'dan afyon'a yeni gitmişim, feci sıkılıyorum, kültürel anlamda kimseyle anlaşamıyorum ve internette vakit geçirecek bi yer bulmuşum... plesk'in bana aşırı gıcık olan admine attığı pm'deki "malumat'ı banlasana" teklifi kabul ediliyor ve süresiz ban yiyorum. PLESK YARGILANMALI.
adam bu teklifi bekliyormuş ne bileyim : )
ama şuna açıklık getirelim, hgharunabi'nin belirttiği listedekiler de bilir ki malumat öyle karalama defterine girip günlük yaşamdan bir şeyler anlatan çalıkuşu feride değildi. siyasi ve dini konularda asıp kesiyordu. bu bilinsin.

Forumsaldan birkac kisiyi irc’e itelesek, irccilerden de 4-5 uyeyi forumsala alsak olmaz mi .p

tehlikelisiniz.. ama biz öyle miyiz? birer bebek masumluğunda irc ekibi. gerçekten şirretliğinize bizi de alıştırdınız be!
siz de hazır bekliyomuşsunuz valla 40 yıllık forumsalcı gibi oldunuz. şimdi devrecilikten ircciyiz diyosunuz da iyi anlaştığınız herkes forumsalcı...

Yıl 2023 pek bir şey değişmedi sayın hocam, şimdide diyorlar şunu banla ve ban yiyor birileri.
Üzülme lütfen, yanındayız.
Eski anılarını arada yaz lütfen, o tehlikeli olduğun dönemleri.. bir gün seni överken birisi laf arasında demişti, o bildiğin gibi birisi değil diye..
Hücum yeleğini giydim hocam, ne zaman istersen anlat, bu tür forum hikâyelerini çok severim.. benim de ömrüm savaşmak ile geçti forumlarda.
#malumatyalnizdegildir
ama şuna açıklık getirelim, hgharunabi'nin belirttiği listedekiler de bilir ki malumat öyle karalama defterine girip günlük yaşamdan bir şeyler anlatan çalıkuşu feride değildi. siyasi ve dini konularda asıp kesiyordu. bu bilinsin.
evet bildiğiniz gibi birisi değilim ama sosyal medyada din ve siyaset konuşmayacağıma dair çok yakınlarıma söz verdim. ben disipline girmiş bi kadınım artık jdkfgdjkffdkj

siz de hazır bekliyomuşsunuz valls 40 yıllık forumsalcı gibi oldunuz. şimdi devrecilikten ircciyiz diyosunuz da iyi anlaştığınız herkes forumsalcı...
ya ircci mi bıraktınız? adamlar sizin yüzünüzden forumu değil sanalı bıraktı. adam güzel güzel kendini duşa atıyordu. ona bile izin vermediniz..

Burada her şey o kadar flu bir hale geldi ki kıdemli bir ircci olarak girdiğim konudan kıdemli bir forumsalcı olarak çıkacağım sanırım. Forumsal’ın ataları olarak nitelendirilebilecek forumları anımsıyorum ve hatta üye olduğumu da düşünüyorum ama genel bağlam ve kişilere dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Ya bu muhabbet çok döndüğünden bir illüzyon yaşıyorum ya da çok vakit geçirmediğim için bir yer edinmemiş. glu nickini 2009’dan beri kullanıyorum. Muhtemelen glu ile kaydolmamışımdır. Jack olabilir ama ona da pek emin değilim. if.net’e de 2005’te çok anlamsız bir şey için yardım istemek üzere kaydolmuştum. O dönem forumlar bir şeylere cevap bulmak için çok ideal yerlerdi. Belki adı geçen forumları da bu şekilde hatırlıyorum.

Malumat ve Alavarez duosunun karşısında hangimiz tövbe etmedik ki...

serhat kafanda forumları oturtmuşsun nihayet. bi ara buna benzer bi konuda "ben forumbahane'den mi geldim forumsal'dan mı bilmiyorum ki" diyordun, ikisinin aynı yer olması dışında sorun yoktu:D
Önceside edana diye bir yer vardı, bahaneye de oradan geçilmişti yanlış hatırlamıyorsam.

forumuz vardı ilk, orası satılmadı ilgisizlikten kapandı. sonra biz kalabalık bi ekip, aslında çok da birbirimizle haberleşmeden, kulaktan kulağa forumbahane denen yere geçtik. forumbahane bi zaman sonra ismini değiştirip forumsal erkoçlar oldu. forumsal da site olarak sıçışlardaydı ve sonu forumuz gibi olacak herhalde derken x ve ekibi satın aldı. onlardan da şu an ki ekip satın aldı. tüm bunlar olurken yan sanayi forum olarak forumsterdam gibi bazı denemeler de yaşandı dkdkg. biz hala buradayız ama bu yolda dönenler oldu, mum gibi sönenler oldu...

yaşlandık, duygulanıp ağlamayın sakın.

kıdemli forumsalcı olarak çıkmak bunu gerektirir

çok şükür ibretle izledik

Geri