İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
canım benim, biz bu aleme nicklerimizi altın harflerle yazdırdık… büyüklüğümüz tartışmaya kapalı. SELAMIN ALEYKÜM…
Zaten forum satilmadan önce forumsalda faaliyetim sundan ibaret idi..
No Pasaran ile siyasi kavgalar Nyc ile de sahsi kavgalar..
Her ikisinden de ban yiyiyordum..forumdan Murat yüzünden tiksinmistim
Bundan baska bir anim yok.
Satildiktan sonra acildim
Acilmaz olaydim

Acilmaz olaydim

Hangisinde ilkokula, hangisinde ortaokula gittiniz?
Gerçekten öyle bir şeydi, birinde yazarken ortaokuldaydım birinde yazarken lisedeydim.

Öyle çelik bir arkadaşlık işte aramızdaki diğer arkadaşlarla.

İlkokul zamanlarında daha çok forumtr, forumta, forumtayfa falan vardı oralarda yazıyordum hepsi kapandı onların şimdi.

Acilmaz olaydim
Ya sen muratla ozmn nasil simdi iki guzel dost oldunuz. Galiba ben 2-3 sene ara verdim hepsi ozmn olduu

Acilmaz olaydim
ohh iyi ki açılmış, saçılmışsın<3

Sen forumuzcusun unutmayın ki bizler forumsala da satılmıştık.

Forumbahane mi vardi bir de? Biz sürekli satıldığımız için bir foruma bir yerden sonra takip edemedim.

Neyse özetle domainadına takılmayız, aeg in, Raskonun, stockun, hilalin, no pasaranin, nyconun, pleskin, oggynin, malumatın benim olduğum her yer bizimdir. Adına forumsal diyin, ircforum diyin bizi bağlamıyor

SELAMUN ALEYKUM
serhat kafanda forumları oturtmuşsun nihayet. bi ara buna benzer bi konuda "ben forumbahane'den mi geldim forumsal'dan mı bilmiyorum ki" diyordun, ikisinin aynı yer olması dışında sorun yoktu:D

serhat kafanda forumları oturtmuşsun nihayet. bi ara buna benzer bi konuda "ben forumbahane'den mi geldim forumsal'dan mı bilmiyorum ki" diyordun, ikisinin aynı yer olması dışında sorun yoktu:D

İşte sen orda öğrettin, öğrendim ama bak yine de tam anlamamışım shsjsfag biz satılmadık mı yani sadece isim mi değiştik yorda orda da zorunlu göçe tabi tutulmuş muyduk?

Bu da anlık forumsalcılar.... videoda eşek olmasa iyiydi de....

İşte sen orda öğrettin, öğrendim ama bak yine de tam anlamamışım shsjsfag biz satılmadık mı yani sadece isim mi değiştik yorda orda da zorunlu göçe tabi tutulmuş muyduk?
forumuz vardı ilk, orası satılmadı ilgisizlikten kapandı. sonra biz kalabalık bi ekip, aslında çok da birbirimizle haberleşmeden, kulaktan kulağa forumbahane denen yere geçtik. forumbahane bi zaman sonra ismini değiştirip forumsal erkoçlar oldu. forumsal da site olarak sıçışlardaydı ve sonu forumuz gibi olacak herhalde derken x ve ekibi satın aldı. onlardan da şu an ki ekip satın aldı. tüm bunlar olurken yan sanayi forum olarak forumsterdam gibi bazı denemeler de yaşandı dkdkg. biz hala buradayız ama bu yolda dönenler oldu, mum gibi sönenler oldu...

Forumsalcı arkadaşlardan bir temsilci seçecek olsak bu sevgili @malumatfuruş olurdu.
Tam harmanlanmış birisi:)
2012 yılında istanbul'dan afyon'a yeni gitmişim, feci sıkılıyorum, kültürel anlamda kimseyle anlaşamıyorum ve internette vakit geçirecek bi yer bulmuşum... plesk'in bana aşırı gıcık olan admine attığı pm'deki "malumat'ı banlasana" teklifi kabul ediliyor ve süresiz ban yiyorum. PLESK YARGILANMALI.

Geri