IRC azalarının el yazıları

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Süreyya'nın el yazılarını yorumlamasını yorumlayalım;
Kendisi doğuştan bir kalite kontrol memuru. Önce kendinde sonra başkalarında fark ettiği eksiklik ve fazlalıkların listesini yapan bir bilinçaltı gelişmiş benliğinde. Kapının önüne çıkıp kendisine seslene bakarken aslında yarı açık kapıdan içeriyi süzen bir noel anne.
İhtiyacı oranında egosunu besleyen fazlasına tamah etmeyen bir yanı var. Diğer taraftan sadist düşler de görüyor zaman zaman öfkesi. O yüzden kızdırılmaması gereken insanlardan. Yine de ne öfkesi ne de kendi olan güveni merhameti kadar güçlü değil.
Bir de zaman zaman ağladığını tahmin ediyorum ama sebebini henüz bilmiyorum. Gücünü baston gibi kullanan ama bastonu yürümek için değil savurmak için elinde tutan biri.

Emdin mi gömdün mü belli değil.
Sölim.

Resmen bana bak diyor.

U lari niye yutuyosun Melocan?U yu yutan insanlar hic yutkunmadan sosyal olabiliyor.
I noktasini hemen hemen hic ayirmamissin cizgisinden.
BU sadakatin göstergesi.
Seni yazin da hafif saga yatkin.

Fazla yazamiyacagim.Yoruluyorum.
gazili olunca insanın yazısı da sağa yatkın oluyor demek ki... sadakatimden şüphe duyan sağa yatıp kalkamasın...

Bazılarınızın yazılarını sınav kağıdında görsem üstünü çizer geçerim çocuklar. Yine de güzel yazıları olanlar var, bir de noktalama işaretleri ve metin üzerinde görüp puan vereyim ben size (:
Ben yazımı koyup da haksız rekabete yol açmak istemiyorum ama övünmek gibi olmasın üniversitede birinci dönemde "Yazı Yazma Teknikleri" dersini üç yılda vermiştim. (:

Bi tahminde bulunmak istiyorum
Faber castell 1425 tükenmez kalemle mi yazıldı bu
Bu hayatta her türlü soruyla yada sorunla karşılaşabiliriz diye düşünürdüm de bu kadarını hiç aklıma getirememiştim. :ddd

Tahminimce hayır, kaleme pek para vermiyorum. Genelde malzeme aldığım firmalardan eşantiyon olarak kutu kutu geliyor. 2 ay önce yazmış olduğum ve telefonumda duran bir görsel olduğu için de pek hatırlayamadım. 1425 kalemin neye benzediğini de Google’dan baktım şimdi :d

Soruya bak...(hayattaki şansım - temsili) ;

E6A53CE7-2E76-48F1-B809-9F6DFACA71CF.jpeg

Babamın yazısı çok güzel, annem de çengel bulmacada iyi, ben de belamı bulmada iyiyim .p

Geri