Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başına buyruk bir kadın el yazısı? inatçı bir kişilik bildim mi?Anna seni tebrik etmek isterim... öyle yazarken elim çarpıldı resmen yeni bir harf kazandırdım dünyaya... ay çok zor.
Ekli dosyayı görüntüle 14709
kısaca öyle yazmayı becerememiş de diyebiliriz ama buradan inatçı olduğum ortaya çıktıysa korkarım...Başına buyruk bir kadın el yazısı? inatçı bir kişilik bildim mi?
Buradan astroloji ve kişilik analizine bile giderim ama kendimi durdurdum. Bildiğime ayrı sevindim.kısaca öyle yazmayı becerememiş de diyebiliriz ama buradan inatçı olduğum ortaya çıktıysa korkarım...
çünkü bildiniz arif ç.
astroloji mi? harika, boğa burcu kiminle evlensin arif ç bey?Buradan astroloji ve kişilik analizine bile giderim ama kendimi durdurdum. Bildiğime ayrı sevindim.![]()
Boğa burcu mu? ya inat yerine Boğa ya da Koç burcu musun yazacaktım, sonra sildim hahaha. Konuyu dağıtmamak için sustum.astroloji mi? harika, boğa burcu kiminle evlensin arif ç bey?
bunun yeri bu konu değil tabii hemen o bölüme alabiliriz sizi. hoş geldiniz aradığımız kan.![]()
bu forumda konular dağılmazsa içimiz rahat etmiyor ama yine de dağıtmayalım, güzel yazılar kaybolmasın.Boğa burcu mu? ya inat yerine Boğa ya da Koç burcu musun yazacaktım, sonra sildim hahaha. Konuyu dağıtmamak için sustum.![]()
Admin'i yakından tanıyorum gece gece yüz göz olmayalım hehe. Ben yeniyim, nereye çekseniz oraya gelirim. Bir etiket yeter....bu forumda konular dağılmazsa içimiz rahat etmiyor ama yine de dağıtmayalım, güzel yazılar kaybolmasın.
burçlar konularını çok severiz biz, o tarafa alabiliriz sizi dilerseniz...
Anna seni tebrik etmek isterim... öyle yazarken elim çarpıldı resmen yeni bir harf kazandırdım dünyaya... ay çok zor.
Ekli dosyayı görüntüle 14709