IRC azalarının el yazıları

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti

Bu yazida gördüklerim;

Kagida agir bastirilmis harflerin sahibi ihtiras ve duygu sahibi.
I harfinin üzerindeki i ye ait olan cizgi oluyo bu yazida.
Tam üstüne oturtmuslugun nedeni ise, bu el yazisina sahib olan insanin hayati duygusallik disinda hayli düzenli olusudur.Dakik olabilir mesela.
Bu yazi oldukca dik.Hic bir yana egrilmiyor.
Sunu diyebiliriz;dikkatli spontan isleri sevmez ve biraz da skici.

Arkadaslar ben bu konunun ilk sayfalarini görmefim hahah.
Baya isim var.

ikisi de mükemmel diye böyle bir şey demişsindir umarım... aksini anlayışla karşılarım ama kabul edemem bahtiko.

İkisi de mükemmel efendim. O yüzden kapışırlar.(: Aksi bir durum söz konusu aklına geldi yani? Lütfen görüşmeyelim Melo. Üzdün.

İkisi de mükemmel efendim. O yüzden kapışırlar.(: Aksi bir durum söz konusu aklına geldi yani? Lütfen görüşmeyelim Melo. Üzdün.
başka bir konuda da üyelerin sesleri paylaşılsın, ben mesela sesleri merak ediyorum. sesli yanıt sistemi eklenmeli forumlara. mesela böyle saçma düşünceleri yazarken yazıyorlar da acaba okurken nasıl oluyor merak ediyorum :p
teşekkürler cınım, sevgiler <3

başka bir konuda da üyelerin sesleri paylaşılsın, ben mesela sesleri merak ediyorum. sesli yanıt sistemi eklenmeli forumlara. mesela böyle saçma düşünceleri yazarken yazıyorlar da acaba okurken nasıl oluyor merak ediyorum :p
teşekkürler cınım, sevgiler <3

Ben atmam abi abartıyorlar. Psikolojimle oynuyorlar. Ses mes atmam daha. Sen duydun mesela. Sesim hiç kadın sesine benziyor mu abi Allah aşkına bir de o kitle artıyor.;s

Bu yazida gördüklerim;

Kagida agir bastirilmis harflerin sahibi ihtiras ve duygu sahibi.
I harfinin üzerindeki i ye ait olan cizgi oluyo bu yazida.
Tam üstüne oturtmuslugun nedeni ise, bu el yazisina sahib olan insanin hayati duygusallik disinda hayli düzenli olusudur.Dakik olabilir mesela.
Bu yazi oldukca dik.Hic bir yana egrilmiyor.
Sunu diyebiliriz;dikkatli spontan isleri sevmez ve biraz da skici.
Süreyya hanım beni bana>>>>>> anlatmış. Alnınızdan öpüyorum Süreyya hanım çok tatlısınız.

Geri