Alavarez
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazı analizi yapmayı bilmiyorum fakat @yeLda sana rakip bence, üzgünüm.
Ben ise vazgeçtim, alay konusu olmak istemem.![]()
İlk sayfaya bakarsan orada var.
Neyse sonuçta herkes benden iyi yazıyor nasılsa![]()
eskiden daha güzeldi... 600 sayfa ders kitaplarının bile özetini çıkaran bir şuursuz olduğum için pratiğim sağlamdı...
yine de sevgi doluyuz, şiirimle selamlarım.
Ekli dosyayı görüntüle 12736
ikisi de mükemmel diye böyle bir şey demişsindir umarım... aksini anlayışla karşılarım ama kabul edemem bahtiko.El yazın ve sesin birbiriyle ölümüne kapışır Melo.
ikisi de mükemmel diye böyle bir şey demişsindir umarım... aksini anlayışla karşılarım ama kabul edemem bahtiko.
başka bir konuda da üyelerin sesleri paylaşılsın, ben mesela sesleri merak ediyorum. sesli yanıt sistemi eklenmeli forumlara. mesela böyle saçma düşünceleri yazarken yazıyorlar da acaba okurken nasıl oluyor merak ediyorum :pİkisi de mükemmel efendim. O yüzden kapışırlar.(: Aksi bir durum söz konusu aklına geldi yani? Lütfen görüşmeyelim Melo. Üzdün.
başka bir konuda da üyelerin sesleri paylaşılsın, ben mesela sesleri merak ediyorum. sesli yanıt sistemi eklenmeli forumlara. mesela böyle saçma düşünceleri yazarken yazıyorlar da acaba okurken nasıl oluyor merak ediyorum :p
teşekkürler cınım, sevgiler <3
Hepsine bakacam.
Süreyya hanım beni bana>>>>>> anlatmış. Alnınızdan öpüyorum Süreyya hanım çok tatlısınız.Bu yazida gördüklerim;
Kagida agir bastirilmis harflerin sahibi ihtiras ve duygu sahibi.
I harfinin üzerindeki i ye ait olan cizgi oluyo bu yazida.
Tam üstüne oturtmuslugun nedeni ise, bu el yazisina sahib olan insanin hayati duygusallik disinda hayli düzenli olusudur.Dakik olabilir mesela.
Bu yazi oldukca dik.Hic bir yana egrilmiyor.
Sunu diyebiliriz;dikkatli spontan isleri sevmez ve biraz da skici.
ne kadar da mühendis bir erkek el yazısı.
Bu yazıyı görünce cok mutlu oldum ya.