Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni kovmazlar. Ben inançlı ve dürüst biriyim. Arasalar bulamazlar. Ama seni yarın bir gün sınır dışı ederlerse çok gülerim.Evet yaaa, kovun onları. Almanlar seni hemen sınırda kovuyorlar şaş bela gelmiş olsan.
Kovduklarına dair haberi sana yolladım ama sen Google'ye inandın. Gel gör bak nasıl kovuyorlar seni.Beni kovmazlar. Ben inançlı ve dürüst biriyim. Arasalar bulamazlar. Ama seni yarın bir gün sınır dışı ederlerse çok gülerim.
Beni kesinlikle kovamazlar. Neden, biliyormusun? Çünkü ben orada değilim ki. Ama sen gelmemi zaten istemiyorsun. Anlıyorum seni. Sana söylediğim filmi izle. Eminim haberin olmadan seni de çektiler.Kovduklarına dair haberi sana yolladım ama sen Google'ye inandın. Gel gör bak nasıl kovuyorlar seni.
Gelecek ne pasaportun var ne de cesaretin, ancak bol keseden atıyorsun.Beni kesinlikle kovamazlar. Neden, biliyormusun? Çünkü ben orada değilim ki. Ama sen gelmemi zaten istemiyorsun. Anlıyorum seni. Sana söylediğim filmi izle. Eminim haberin olmadan seni de çektiler.
Sen parayı gönder, Pasaport dert değil. Tanıdıklarım var, onlar haleder.Gelecek ne pasaportun var ne de cesaretin, ancak bol keseden atıyorsun.
Kusura bakma ama bazen o kadar bağnaz, kör körüne konuşan yobaz tiplemesini başarılı oynuyorsun ki başkası bunu gerçek sanabilir🤣🤣Bay Recep korkmayın arkanızda ben varım Tramp beni dinler demiş.
Sana sormuştum ne konuştular diye cevap vermedin. Doğrusunu biliyodun da neden cevap vermedin? Ben tahmin ettim, sen ne konuştular kelime kelimesine biliyorsun ama susuyorsun.Kusura bakma ama bazen o kadar bağnaz, kör körüne konuşan yobaz tiplemesini başarılı oynuyorsun ki başkası bunu gerçek sanabilir🤣🤣