İran Ordusu: Elimiz Tetikte Düşmanın Hareketlerini İzliyoruz

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
fLDB6Ol.md.jpg

İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Emir Hatemi, İran ile ABD arasındaki savaş ihtimaline ilişkin teyakkuzda olduklarını söyledi.

İran basınında yer alan haberlere göre Hatemi, İran Ordusu Genç Askerler Töreni'nde, ülkesi ile ABD arasındaki gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İran ordusunun, ülkenin savunulması noktasında tam hazırlık içerisinde olduğunu belirten Hatemi, "Elimiz tetikte bölgedeki düşmanın hareketlerini yakından izliyoruz. İran ortadan kaldırılabilecek bir ülke değil." dedi.

Hatemi, İran’a yönelik bir saldırı girişimi olursa İsrail’in güvenliğinin tehlikeye gireceği uyarısında bulunarak "Eğer düşman bir hata yaparsa, kendi güvenliğini, bölgenin güvenliğini ve siyonist rejimin güvenliğini tehlikeye atacaktır." ifadelerini kullandı.

Komşu devletlerin İran’a yönelik bir saldırıda kendi topraklarının ve hava sahalarının kullanılmasına izin vermeyeceğini hatırlatan Hatemi, "Bu takdire şayan bir davranıştır. Çünkü İran’a karşı bir girişimin tüm bölgeyi güvensizliğe sürükleyeceğinin farkındalar." diye konuştu.

Hatemi, İran’ın hiçbir ülkeye saldırı girişiminde bulunmadığını ve İran gibi büyük bir ülkeyi tehdit etmenin telafisi mümkün olmayan bir hata olduğunu savunarak "Savaş tecrübesine sahip komutanlarımız tehditlere karşılık vermeye hazır. Düşman sorunları çözmek istiyorsa İran halkına saygıyla yaklaşmalı." uyarısında bulundu.

KAYNAK

yataktan alması sizi eliniz pervazda olsun bırakın tetiği falan

Ne kadar palavracı bu şetiatcı örümcek kafalar yaaa.

İran henüz yeterince zayıf düşmedi. Savaş çıkmaz.

Bay Recep korkmayın arkanızda ben varım Tramp beni dinler demiş.
Trump'a daha önce de seçimi kaybettirmişti. Hatta kim şimdiye kadar Erdoğan ile didiştiyse hep kaybetti. Sarkozy, Merkel, Trump 1. dönem, Biden, Obama. Hepsi tarih oldular.

Şimdi kim yönetiyor Almanya'yı? hiç adı sanı duyulmuyor.

Trump'a daha önce de seçimi kaybettirmişti. Hatta kim şimdiye kadar Erdoğan ile didiştiyse hep kaybetti. Sarkozy, Merkel, Trump 1. dönem, Biden, Obama. Hepsi tarih oldular.

Şimdi kim yönetiyor Almanya'yı? hiç adı sanı duyulmuyor.
Demmokratik ülkelerde şahıslar değil partiler kazanır veya kaybeder. Tayyibin de nasıl kazandığı ortada.

Demmokratik ülkelerde şahıslar değil partiler kazanır veya kaybeder. Tayyibin de nasıl kazandığı ortada.
Sizde durum nasıl? Amerika pısırık birini getirdi başınıza. Sesi bile çıkmıyor. Kimse tanımıyor.

Google üzerinden takip ediyorsun demekki, gene yanlış bilgi sunmuş sana.
Genel olarak siyasi durumunuz böyle. Grönland'a asker gönderecektiniz, iki Alman Çoban köpeği göndererek Trump'ı üzmamişiniz. Onlar da orada donmuş.

Genel olarak siyasi durumunuz böyle. Grönland'a asker gönderecektiniz, iki Alman Çoban köpeği göndererek Trump'ı üzmamişiniz. Onlar da orada donmuş.
Ama Tramp geri adım attı. Bu önemli. Avrupa Tramp sayesinde uyanmaya başladı. Bu Amerika için hiç iyi olmayscak uzun vadede.

Ama Tramp geri adım attı. Bu önemli. Avrupa Tramp sayesinde uyanmaya başladı. Bu Amerika için hiç iyi olmayscak uzun vadede.
Trump asla geri adım atmaz. Venezuela Başkanı da öyle sanmıştı. Sabah uyandığında kafasına çuval geçrilmiş buldu kendisini. Sizin ki zaten Amerikan uşağı. Ona sade emir verir.

Trump asla geri adım atmaz. Venezuela Başkanı da öyle sanmıştı. Sabah uyandığında kafasına çuval geçrilmiş buldu kendisini. Sizin ki zaten Amerikan uşağı. Ona sade emir verir.
Evet despotlar için öyle, bundan dolayı Bay Recep Tramp ne derse yapıyor nöt korkusuna ve Mollalar büyük ihtimal aynı kaderi paylaşacak Moduro ile

Evet despotlar için öyle, bundan dolayı Bay Recep Tramp ne derse yapıyor nöt korkusuna ve Mollalar büyük ihtimal aynı kaderi paylaşacak Moduro ile
Kimse Türkiye'yi karşısına alamaz canım. O eskiden di. O zamanlar adam gibi adam yoktu siyasette.

Kimse Türkiye'yi karşısına alamaz canım. O eskiden di. O zamanlar adam gibi adam yoktu siyasette.
Haklısın, kimsenin karşısına almasına bir sebep yok zaten isdeikleri gibi kullanıyorlar. Tramp dur deyince hemen duruyor, çocukca kavganız yeter deyince başüstüne diyen bur kuklası var,......m

Haklısın, kimsenin karşısına almasına bir sebep yok zaten isdeikleri gibi kullanıyorlar. Tramp dur deyince hemen duruyor, çocukca kavganız yeter deyince başüstüne diyen bur kuklası var,......m
Sana sordum, sizinkinden ne haber diye. Yok işte bir haber. Kukla. Sesi soluğu çıkmıyor. Erdoğan gelse elini öper.

Konuyu piç etmissiniz yine.

Geri