İran Ordusu: Elimiz Tetikte Düşmanın Hareketlerini İzliyoruz

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Çok gürültülü yapıyorsunuz akşam akşam. Kendi aranızda kaynaşmayın

Evet yaaa, kovun onları. Almanlar seni hemen sınırda kovuyorlar şaş bela gelmiş olsan.
Beni kovmazlar. Ben inançlı ve dürüst biriyim. Arasalar bulamazlar. Ama seni yarın bir gün sınır dışı ederlerse çok gülerim.

Beni kovmazlar. Ben inançlı ve dürüst biriyim. Arasalar bulamazlar. Ama seni yarın bir gün sınır dışı ederlerse çok gülerim.
Kovduklarına dair haberi sana yolladım ama sen Google'ye inandın. Gel gör bak nasıl kovuyorlar seni.

Kovduklarına dair haberi sana yolladım ama sen Google'ye inandın. Gel gör bak nasıl kovuyorlar seni.
Beni kesinlikle kovamazlar. Neden, biliyormusun? Çünkü ben orada değilim ki. Ama sen gelmemi zaten istemiyorsun. Anlıyorum seni. Sana söylediğim filmi izle. Eminim haberin olmadan seni de çektiler.

Beni kesinlikle kovamazlar. Neden, biliyormusun? Çünkü ben orada değilim ki. Ama sen gelmemi zaten istemiyorsun. Anlıyorum seni. Sana söylediğim filmi izle. Eminim haberin olmadan seni de çektiler.
Gelecek ne pasaportun var ne de cesaretin, ancak bol keseden atıyorsun.

Kusura bakma ama bazen o kadar bağnaz, kör körüne konuşan yobaz tiplemesini başarılı oynuyorsun ki başkası bunu gerçek sanabilir🤣🤣
Sana sormuştum ne konuştular diye cevap vermedin. Doğrusunu biliyodun da neden cevap vermedin? Ben tahmin ettim, sen ne konuştular kelime kelimesine biliyorsun ama susuyorsun.

Geri