Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Noldu acelen neKonuyu çok uzatmadan bir an önce buluşma ayarlamak olmalı
Olay bir an önce netleşsin diyeNoldu acelen ne
Küçük bir mp3 çalarım vardı radyoya bağlanan. Babam kızardı gece uyu artık diye ben de yazın sıcak buralar modunda balkona giderdim beni görmesinler diye. Kulaklığı takar zekirdek dinler, pikenin altında kıkırdardım sürekli.biz bu internette tanışıp buluşma olayını zekirdek'te çok yapıyoduk. orası farklıydı ya her yerden. onun dışındaki forumlardan reelde görüştüğüm insan sayısı çok azdır. bugün en samimi olduğum arkadaşlarım zekirdek'te tanıştıklarım galiba, dün gece 2'de uzatmalı kankim rıza'nın çalkantalı aşk hayatını dinledim mesela bi gözüm kapalı. çocukluktan tanışıyoruz resmen.
zekirdek'i çok özlediğimi fark ettim :')
yaa madem anılarımızı anlatıyoruz... o zaman dinle. bizim uzaktan bi akraba var isa abi, bi gün ailece toplandık, muhabbet ederken konu zeki'ye geldi. ben ortaokuldayım ve zeki'yle evlenme hayalleri falan kuruyorum. isa abi demesin mi ya sen zeki'yi çok mu seviyorsun, babası benim patronum. sürekli geliyor bizim iş yerine. geldiğinde rica edeyim bi telefonda görüştüreyim sizi diye. sözünde de durmuştu. bi gün okuldan geldim, evde uyuklarken telefon çalmıştı ve telefonun ucunda zeki. herkesin aradığı adam beni aramış...... rüya gibiydi... sdjsjjhdKüçük bir mp3 çalarım vardı radyoya bağlanan. Babam kızardı gece uyu artık diye ben de yazın sıcak buralar modunda balkona giderdim beni görmesinler diye. Kulaklığı takar zekirdek dinler, pikenin altında kıkırdardım sürekli.
Bugün pek bir nostaljik moddayım ha.