İnternette tanışıp mesajlaştığınız biri ile sonraki aşamanız ne olur?

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü

Internette tanışıp mesajlaştığınız biri ile sonraki aşamanız ne olur?

• İnternetten tanıştıklarımla samimi olmam

Kullanılan: 0 0.0%
  • Herhangi bir adım atmam, ondan beklerim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Konuyu çok uzatmadan bir an önce buluşma ayarlamak olmalı

• Kahkaha
Tepkiler: ne
bi sonraki bi sonraki derken
bi bakmışsın sevişiyoruz
haha

aklima yine redditteki milyoner adam (aka sugardaddy???) geldi. kendisini o kadar tanitti etti, hala ''redditteki milyoner adam'' olarak anlatiyorum kendisini tovbe est. benim yaptigim da ayip. iste bu redditteki milyoner adam (:d) las vegas'a gidecekti kisa bir tatil icin. biraz konustugumuz icin beni de davet etmisti. adam saka yapiyor sandim. ''su an nerden yazdigimi bir tahmin edin?'' diye sakalar yapmayacagim, gitmedik elbette :d

biz bu internette tanışıp buluşma olayını zekirdek'te çok yapıyoduk. orası farklıydı ya her yerden. onun dışındaki forumlardan reelde görüştüğüm insan sayısı çok azdır. bugün en samimi olduğum arkadaşlarım zekirdek'te tanıştıklarım galiba, dün gece 2'de uzatmalı kankim rıza'nın çalkantalı aşk hayatını dinledim mesela bi gözüm kapalı. çocukluktan tanışıyoruz resmen.
zekirdek'i çok özlediğimi fark ettim :')

biz bu internette tanışıp buluşma olayını zekirdek'te çok yapıyoduk. orası farklıydı ya her yerden. onun dışındaki forumlardan reelde görüştüğüm insan sayısı çok azdır. bugün en samimi olduğum arkadaşlarım zekirdek'te tanıştıklarım galiba, dün gece 2'de uzatmalı kankim rıza'nın çalkantalı aşk hayatını dinledim mesela bi gözüm kapalı. çocukluktan tanışıyoruz resmen.
zekirdek'i çok özlediğimi fark ettim :')
Küçük bir mp3 çalarım vardı radyoya bağlanan. Babam kızardı gece uyu artık diye ben de yazın sıcak buralar modunda balkona giderdim beni görmesinler diye. Kulaklığı takar zekirdek dinler, pikenin altında kıkırdardım sürekli.

Bugün pek bir nostaljik moddayım ha.

Küçük bir mp3 çalarım vardı radyoya bağlanan. Babam kızardı gece uyu artık diye ben de yazın sıcak buralar modunda balkona giderdim beni görmesinler diye. Kulaklığı takar zekirdek dinler, pikenin altında kıkırdardım sürekli.

Bugün pek bir nostaljik moddayım ha.
yaa madem anılarımızı anlatıyoruz... o zaman dinle. bizim uzaktan bi akraba var isa abi, bi gün ailece toplandık, muhabbet ederken konu zeki'ye geldi. ben ortaokuldayım ve zeki'yle evlenme hayalleri falan kuruyorum. isa abi demesin mi ya sen zeki'yi çok mu seviyorsun, babası benim patronum. sürekli geliyor bizim iş yerine. geldiğinde rica edeyim bi telefonda görüştüreyim sizi diye. sözünde de durmuştu. bi gün okuldan geldim, evde uyuklarken telefon çalmıştı ve telefonun ucunda zeki. herkesin aradığı adam beni aramış...... rüya gibiydi... sdjsjjhd

benim de malumat gibi şu an yakın arkadaşlarımın birçoğu forumdan. bizim buluşma sonrası, bir sonraki aşamamız izmir tatil olmuştu.dldkjf hızlıyız bu konularda.dfgdf sonra aynı sofralar, yataklar, aynalar, dertler, mutluluklar paylaşıldı. seviyorum hepsini<34

Cogu evli oluyo Ben olsam hic samimi olmam sanaldan biriyle. Tabiki makarani geyigini yap yine ama farkli seviyede samimiyet Kurmam

internet bir aracı çok uzun süreli de yaşadım kısa da yeter ki reele taşıyıp sağlıklı şekilde devam ettirmen

Sıkıntılı. Hiç bulaşmamak iyi gibi...

Bir süre sonra erkek olduğumu söylüyorum. Ardından küfürümü, lincimi, bedduamı, hıncımı yiyorum.

Adım atmam ya ondan beklerim bir şeyler

Geri