İnternette tanışıp mesajlaştığınız biri ile sonraki aşamanız ne olur?

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü

Internette tanışıp mesajlaştığınız biri ile sonraki aşamanız ne olur?

• İnternetten tanıştıklarımla samimi olmam

Kullanılan: 0 0.0%
  • Herhangi bir adım atmam, ondan beklerim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Internet yolu ile tanışıp mesajlaştığınız biri ile tanışıklığınızı bir sonraki aşamaya taşımak için öncelikle hangisini uygularsınız?

Buluşurum.
Sonra bi ot olmaz. O kadar :honk:

Yolluysa götürürüm, nâmusluysa evlenirim, deeermişim.

sonraki aşama deyince işkillendim ben, bence arkadaşın istediği cevaplar bunlar değil. xd

En olağanı [facebook, skype > telefon numarası > buluşma] şeklinde ama mynet okeyci bi tayfa var mesela, onlar direkt buluşup sevişiyorlar.

Herhangi bir adım atmam, ondan beklerim => Bazen evet

İnternetten tanıştıklarımla samimi olmam => Hadi lan ordan

Dün crazy_hotgirl gillere gittik yedik içtik seviştik.

önce öpşuelimi diyip bekliyorum. karşımdaki olur derse sorgusuz sualsiz hemen öpüşüyoruz. ha yok eğer tepki gösterirse, yaaa bi dk yaa saçmalama öp şu elimi dedim gibi iğrenç ama etkili bi savunma performansı sergiliyorum ki bazen karşımdaki mahcup olup kendini affettirmek isteyince yine öpüşüyoruz. genel stratejim bu

Toplumumuzda beynin mevcut çalışma prensibi; (Male)

Bir sonraki aşamaya geçiyoruz > 4.segment parametrik impulsatörler devrede > en iyi fotoları gösterme merasimine geçiliyor >
skype da ihi ihi diye iltifatlı mesajlaşmalar > sex yapma isteği erken aşama olduğundan bastırıldı > sana nasıl güvenirimli sorulara cevap vermek için yemin etmeli cevaplar devreye sokuluyor > sex yapma isteği tekrardan bastırıldı > can yücel ezber sözleri yazdırılıyor > ufak ufak sataşma espirileri devreye sokuldu > sex yapma isteği erken aşama olduğundan bastırıldı > numara istemek için sesinin nekadar güzel olduğu cümleleri ağız kısmına söylem için sinyal olarak yollandı > mission şimdilik complete

olarak sürer gider sonra numara alınır , buluşulur , 2 sevişip boktan bi sebepten ayrılınır

Geri