İnternette Başkasına Ait Fotoğrafların Kullanılması

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Ogretmenlerin ogrencilerini paylasmasi en cok sinirlendigim. Kusura bakma da emanet etmisim ben cocugumu sana, ulu orta izinsiz habersiz nasil paylasirsin kendin bile tanimadigin kisilerle :T:

Hadi kullandi birini dusurdu diyelim, hic mi bulusmayacak abi bunlar :) Yazik degil mi o kadar emege.

Başkalarının fotosunu kullanacak kadar çirkin değilim

Aha ne buldum:D

Zamanında arkadaşın biri modacı bi hatunun fotoğraflarını kendine aitmiş gibi paylaşıyodu da yönetim fotoğrafların sahibi gelmeden silemeyiz diye saçmalamıştı. Tabii henüz gerektiğinde ne kadar işsiz olabileceğimi bilmiyolardı:D Gidip kadına ulaşmıştım kjdfjkd:/

Aşağılık kompleksi şeysi.

Ay deli mi ne? diye düşündürten davranış biçimi veya bireyin kendine farklı bir sanal kimlik edinmesi sorunsalı mı demeliyim bilemedim. Kararsızlardayım.

Benim fotolarımı çalmayın arkadaşlar, düşmüyo dskfdsf

benim o.. avatardaki ben değilim :/

Fotoğraf alması yetmeyip başkasının hayatını alan var.

Güzel sözlük konusu, ilk mesajdaki bilgiler aklımızda bulunsun ^^

Aha ne buldum:D

Zamanında arkadaşın biri modacı bi hatunun fotoğraflarını kendine aitmiş gibi paylaşıyodu da yönetim fotoğrafların sahibi gelmeden silemeyiz diye saçmalamıştı. Tabii henüz gerektiğinde ne kadar işsiz olabileceğimi bilmiyolardı:D Gidip kadına ulaşmıştım kjdfjkd:/

Şunu unutturursak kalbimiz kurusun. Birkaç ay önce feci tersledi beni zaten. Arakçı Serap. Bak abla demiyorum artık sana.

giphy.gif

Bu yüzden sadece ailem eklidir.
Sağa sola fotoğraf atıp beğenilme, like alma manyaklığım yok çok şükür.
Kısacası Piçliktir.

Yaratmaya çalıştığım Mastor algısı:

latest

Günlük hayatta Mastor:

1533405_o4e02.jpg

Geri