İnternette Başkasına Ait Fotoğrafların Kullanılması

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Aha ne buldum:D

Zamanında arkadaşın biri modacı bi hatunun fotoğraflarını kendine aitmiş gibi paylaşıyodu da yönetim fotoğrafların sahibi gelmeden silemeyiz diye saçmalamıştı. Tabii henüz gerektiğinde ne kadar işsiz olabileceğimi bilmiyolardı:D Gidip kadına ulaşmıştım kjdfjkd:/

Oha şu olayın üzerinden 5 yıl geçmiş yuh

Insan hamburger fotoğrafını bile başkasından alıp hamburger yerkeeeen diye paylaşabilir mi? Paylaşmıştı.

kadina ulastin miii :mrslkm:

Ya ben dedim ki arkadaşlar bakın bu fotoğraflar bi vlogger'a ait, insta sayfası da bu, gereğini yapın. Kimdi hatırlamıyorum, biri bana dedi ki "fotoğrafları kullanılan kişinin sildirme talebinde bulunması gerekir." Ben de dedim ki "fotoğraflar Kardashian'lara ait olsa onları mı getireceğiz?" Sonra baktım ki silmiyorlar, kadına ulaşıp durumu anlattım, o da bayağı ilgilendi, sonra da kaldırdılar zaten:D

başkasına ait görüntü fotoğraf
ne varsa işte
paylaşmayın
itliğin lüzumu yok

Vay arkadaş :T:
O değil de instagramımı blog gibi kullanıyorum. Üç beş bir şeyler karalıyorum. Bunun bir yerlerde insanların kendi cümleleriymiş gibi paylaşılması fikri bile hoj değil, fotoğraflarımın kullanılma fikri ise korkunç.

Bokunu çıkardınız bu konununda ona gelene kadar bu forumda ne dolaplar çevirdiğinizi yazsanıza birazda adminler kan istiyor kan..

Bununla ilgili biri bana gıybet anlatmıştı ama kimin gıybetiydi, kim anlatmıştı hatırlamıyorum.
İnanabiliyor musunuz benim gibi biri gıybet unuttu :sulugoz:

özgüvensiz, şişko, sivilceli ve gözlüklülerin gerçekleştirdiği eylem.

Aha ne buldum:D

Zamanında arkadaşın biri modacı bi hatunun fotoğraflarını kendine aitmiş gibi paylaşıyodu da yönetim fotoğrafların sahibi gelmeden silemeyiz diye saçmalamıştı. Tabii henüz gerektiğinde ne kadar işsiz olabileceğimi bilmiyolardı:D Gidip kadına ulaşmıştım kjdfjkd:/

Oscarlık bir iş gerçekten, helal olsun : ddd

hadi 10-15 yıl önce yapıyorlardı da şöyle bakınca günümüzde yine yapıyorlar. anlık konusunun son sayfalarında bile fake fotolar var. evet, evet sen.. sana diyorum.

hadi 10-15 yıl önce yapıyorlardı da şöyle bakınca günümüzde yine yapıyorlar. anlık konusunun son sayfalarında bile fake fotolar var. evet, evet sen.. sana diyorum.
plesk, lareina fake degil bence. niye oyle dusunuyorsun?

Geri