İnternette Başkasına Ait Fotoğrafların Kullanılması

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Başkasına aiti kullanmadımda benimkiler giderse bulursam yakarım.
Ahshxnfm

Google'ın görsel arama hizmeti güzel. Aynı veya benzer fotoğraflar başka nerede varsa gösteriyor.

Simdi iyice şeyyaptim, benim resmim var mi acaba internette :T:
kim napcak ki benim resmimi :T:

o degil de umarim imzama ve avatarima koydugum kizlar beni mahkemeye vermezler :D

Forum hayatina girmeme sebep olan merak olmuştu kendisi zamanında :D Hanı ünlü, sempati duydugu birisi olsa anlarim da sırf güzel, yakışıklı diye bir başkasının fotoğrafının kullanılması çok saçma. Hele bir de PS çalışmaları diye profesyonel bir işmiş gibi yapıyorlar ya.hiç anlamıyorum gerçekten.

ben başkasına ait fotoğrafları kullanıyorum çünkü kendimi sevmiyorum .

teşekkür ederim verdiğin destek için .ama alıntı yapıp sohbete dökmeyelim banlanmak istemiyorum.

Ruh bozukluğuna işaret bence. Tedavi şart.

Kullandığımız avatarlar bu gruba girmiyor inşallah. Şlkdkdm
Sanırım fake fotoğraf kullananlara diyor şair burada. :d

İlk mesajda konuyu açan arkadaşa ek olarak; Bunu sadece sosyal medyada tanımadığınız birinin resmini paylaşma anlamında da düşünmeyin. Tanıdığınız biri ile olan resminizi bile attığınızda paylaşırken izin isteme durumunuz vardır. Kaldırmanızı istediği takdirde kaldırmaz iseniz TCK 134 maddesinde gereğince cezlandırılırsınız :)

Sadece bunla yetinseler yine iyi ruh bozuklukları gereği reeldeki hayal kırıklıklarının, bir baltaya sap olamayışlarının hıncını naturel sosyal medya kullancılarından çıkarır bu tipler.Gizlilik,ulaşılmazlık en güvendikleri şeydir.İnsan yüzü görmediklerinden olsa gerek bir insanın ne derece psikopatlaşabileceğini, uzun kollu olup olmadığını,saplantılı ya da bu işin raconunu bilen biri olabilme ihtimalini düşünmezler,zarar göremeyeceklerine inanırlar bu sebeple.
Dışarıdaki yaşam, çıkmadığınız odanızdaki her gece gözyaşı akıttığınız yatağınız kadar yumuşak değil çocuklarım;Çok daha vahşi,yırtıcı.
İfşa edildiği halde farklı farklı kılıklarda gelmeye devam edenleri,akil insan kılığında fitnelik düzmeye devam edenleri de var.
Teşhis koyunca sen kimsin diyen oluyor da, psikoloji terk biri olarak bariz olan bir şeye öneri sunmaya hakkım var ; Tedavi olun,sizi olduğunuz gibi kabul edecek insanlar gerçekten var
ve isterseniz pek çok şeyi başatabilirsiniz,nefes alıyorsanız geç değil.

Ben kiraya veriyorum yoksa bu vergilerin altında kalırım bir resim 5 yuro arkadaşlı resim 10 yuro memeli ve kaslı resim 15 yuro gel vatandaş

Ben de kiraya verebilirim , devir ticaret devri para lazım:p

Bende başkasına ait fotoğraflar kullanıyorum, yoksa bu kadar taş, güzel ve alımlı bir hatun değilim.

Kendine saygisi olmayan insanin baskasina da saygisi olmaz. Kendiniz olun,yapmayın.

Çok tehlikeli buluyorum böyle kişileri. Ayrıca mesela kendi fotoğrafımın bir yerlerde kullanılıyor olması fikri de çok korkunç.
Suçtur ve böyle insanlara iyi niyet beslenmemesi gerekir. Yakaladığınız anda böylelerini, canılarına okuyun, net.

Geri