Instagram'da hoşlandığınız kişinin dikkatini çekme

• Kullanıcı huri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1419 gün önce görüldü
Girin profiline en tepeden en aşağı bütün fotoları seri şekilde likelayın. Sonra beklemeye koyulun. Bir tepki almazsanız likeları geri çekip tekrar likelayın. Finalde beni engellemişti ama belki sizde işe yarar
Hikayesine limon at

Her haltını Insta'da paylaşanlara karşı alerjim olduğu için kimseye ilişmem.

Çok dikkat çekiyorum çook.
Zaman yönetiminden günde ne kadar zaman ayırdığınıza bakabiliyorsunuz. Dün baktımta yakında beni uçururlar ordan. Kullandığımfan haberleri bile yok belkide.

instagramda birinden niye hoşlanayım?

İyi ki sosyal medyam yok. Dikkat çekeyim derken kendimi komik duruma düşürürdüm. :emoji_smile_cat:

• Ablan Star
Tepkiler: ne
O degil de...
kesfetime 1video dusmustu. (Yanlis hatirlamiyorsam goruntu idi.. ses'te olabilir...)
sonra ben o kisinin sayfasina girip bakindiydim.
Muhtemelen yukselmeyen calisan 1sarkici idi.
Etkilesim almasina yardimci olmak icin profiline girip butun paylasimlarini begendim ve ciktim.
1kac gun sonra girdigimde bana istek attigini gordum. Soklandiydim adsfs -kabul etmedim tabisii :d -

Bu arada bunu cok yaparim. -oyuncu, sarkici, komedyen vs...- Dikkat cekmek icin degil unlu olsun/unu artsin diye yapiyorum ama onun damgasini yemek utandiriyor... sfsfd
Bu arada o sarkicinin ismini yazacaktim ama kullandigim hesap ortaya cikabilir diye vazcaydim wdsgdgfd bu mesaji yazarken de onu dinliyorum ki normalde dinlemem, tarzim degil. afsgdgdf

O degil de...
kesfetime 1video dusmustu. (Yanlis hatirlamiyorsam goruntu idi.. ses'te olabilir...)
sonra ben o kisinin sayfasina girip bakindiydim.
Muhtemelen yukselmeyen calisan 1sarkici idi.
Etkilesim almasina yardimci olmak icin profiline girip butun paylasimlarini begendim ve ciktim.
1kac gun sonra girdigimde bana istek attigini gordum. Soklandiydim adsfs -kabul etmedim tabisii :d -

Bu arada bunu cok yaparim. -oyuncu, sarkici, komedyen vs...- Dikkat cekmek icin degil unlu olsun/unu artsin diye yapiyorum ama onun damgasini yemek utandiriyor... sfsfd
Bu arada o sarkicinin ismini yazacaktim ama kullandigim hesap ortaya cikabilir diye vazcaydim wdsgdgfd bu mesaji yazarken de onu dinliyorum ki normalde dinlemem, tarzim degil. afsgdgdf
Yıl 1980ler o bahsettiği yükselmeye çalışan sanatçı Tarkan arkadaşlar

dikkat çekince ne oluyordu
ne bok yerseniz yiyin

Geri