Instagram'da hoşlandığınız kişinin dikkatini çekme

• Kullanıcı huri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1418 gün önce görüldü
Lise sonda dershaneden bir çocuktan hoşlanıyordum aşırı sohbetimiz falan yoktu ama takipleşirdik matematiği iyiydi konuşma yürüsün diye soru sorardım ne günlerdi bee

Girin profiline en tepeden en aşağı bütün fotoları seri şekilde likelayın. Sonra beklemeye koyulun. Bir tepki almazsanız likeları geri çekip tekrar likelayın. Finalde beni engellemişti ama belki sizde işe yarar

Girin profiline en tepeden en aşağı bütün fotoları seri şekilde likelayın. Sonra beklemeye koyulun. Bir tepki almazsanız likeları geri çekip tekrar likelayın. Finalde beni engellemişti ama belki sizde işe yarar
Sen taktik verme gözünü Sevim jhjhjv

kuzenlerin mühendislik şirketi sebebiyle sürekli dolaşıyoruz
bir adamla tanıştık instagramda 2700 küsür paylaşımı var
bu adamdan hoşlanıp bu taktiği öğrenen kişinin vay haline :dddd

İnstagramdan hoşlanmıyorum. Uygulamadan değil instayı severim, orada hoşlantılı işler ergen ergen şeyler. Biz sevdiğimiz kızın sokağına gece üçte "seni seviyorum" yazanlar çocuklardık. Sabah babası gördüğünde "hangi oç yaptı lan bunu" diye sorduğu kişiler bizdik işte.

Bunu yapan vardı salak bu ya diyip geçerdim insanları yanlış yönlendirme 😃

Geri