Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet jfjfjfEkli dosyayı görüntüle 112068
sen yenisin galiba
Sen taktik verme gözünü Sevim jhjhjvGirin profiline en tepeden en aşağı bütün fotoları seri şekilde likelayın. Sonra beklemeye koyulun. Bir tepki almazsanız likeları geri çekip tekrar likelayın. Finalde beni engellemişti ama belki sizde işe yarar
Bence gayet mantıklı taktik…Sen taktik verme gözünü Sevim jhjhjv
Dur bı deneyip geliyorum kjkbjv ters teperse senden bilirim ona göre kjkbBence gayet mantıklı taktik…
Ters teperse şey yaz, 2 like attık diye gtün mü kalktı AkdjfjjakaDur bı deneyip geliyorum kjkbjv ters teperse senden bilirim ona göre kjkb
Girin profiline en tepeden en aşağı bütün fotoları seri şekilde likelayın. Sonra beklemeye koyulun. Bir tepki almazsanız likeları geri çekip tekrar likelayın. Finalde beni engellemişti ama belki sizde işe yarar
400’den sonra eşşek değilse dikkatini çeker herhalde :dkuzenlerin mühendislik şirketi sebebiyle sürekli dolaşıyoruz
bir adamla tanıştık instagramda 2700 küsür paylaşımı var
bu adamdan hoşlanıp bu taktiği öğrenen kişinin vay haline :dddd
Yüzde yüz işe yarıyorHer fotosuna layk???
Bunu yapan vardı salak bu ya diyip geçerdim insanları yanlış yönlendirme 😃Girin profiline en tepeden en aşağı bütün fotoları seri şekilde likelayın. Sonra beklemeye koyulun. Bir tepki almazsanız likeları geri çekip tekrar likelayın. Finalde beni engellemişti ama belki sizde işe yarar
Bence gayet mantıklı…Bunu yapan vardı salak bu ya diyip geçerdim insanları yanlış yönlendirme 😃
Ne demiş bir ünlü mantık seni a noktasından b noktasına götürür halay her yere ..sen bu mantıktansa halaya takıl 😃Bence gayet mantıklı…
Mahmut Tuncer kırmızı çizgimNe demiş bir ünlü mantık seni a noktasından b noktasına götürür halay her yere ..sen bu mantıktansa halaya takıl 😃