Instagram'da hoşlandığınız kişinin dikkatini çekme

• Kullanıcı huri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1414 gün önce görüldü
1607961094691.jpegHoşlandığımız birinin dikkatini çekmek
için de Instagram'ı kullanıyoruz.
Bu durumda Instagram'ın hikayeler bölümünde varımızı yoğumuzu 'en uygun' şekilde
sergilememiz gerekiyor. Peki, Instagram'da hoşlandığınız kişinin dikkatini nasıl çekersiniz?

Profilinize girdiğinde 3 yıl önceden kalmış bir
fotoğraf görmesin. "Eee ben bunun yeni halini
nerden bileceğim?" demesini istemezsiniz.
Belki son fotoğrafınızda kızıl saçlısınız, şimdi
sarışın.

Hoşlandığınız kişi fotoğraf koyar koymaz ilk beğenen olmayın. Her fotoğrafı ilk beğenip her
fotoğrafa yorum yazarsanız olmaz. Bu durumda
yanlışlıkla parmağınızla 17 ay öncesinden
bir fotoğrafı beğenmemek için ekstra çaba
göstermeniz gerekiyor.

Belki şu an birbirinize yorum yapacak samimiyette olmadığınızı düşünüyorsunuz ama kısa ve öz bir yorum hem samimi duracak hem mesafeli. Ama kalkıp 2 gün önce yüklediği fotoğrafa yorum yapmayın. Yeni bir fotoğraf
bekleyin. Sadece bir emoji, en etkili yorum olabilir. Böylelikle sizi herkes görmüş de olur.

Takip ettiklerini inceleyin, aralarında dinlediğiniz ama takip etmediğiniz sanatçı ve müzisyen varsa hemen takibe alın. İlgi alanlarınızın benzerlik taşıdığından haberdar olsun.

Hikayelerinizde sadece kendi paylaştıklarınız değil, başkalarına ait hangi gönderileri paylaştığınız da önemli. Burada sanat, müzik ve
mizah sayfalarından paylaşımlar yapın ancak sizi en iyi yansıtan gönderileri paylaşmanız önemli.
Belki onun tarzına biraz daha yaklaşabilirsiniz.

Storylerinizin karşı tarafı sizinle konuşmaya çekecek; onun ilgi alanlarını yansıtan şekilde
yaratabilirsiniz. Bu nedenle Instagram müzik özelliğini etkili şekilde kullanın ve onun daha önce dinlediği bir müziği ya da takip ettiğini bildiğiniz bir şarkıcıyı kullanın. Bunun için takip ettikleri bölümünden müzisyenleri arayabilirsiniz.

Ona bahanelerle soru sormayın. Selam naber
diye bir giriş de yapmayın. Komik ya da ilginç
bulduğunuz şeyleri onunla paylaşmaktan
çekinmeyin.

Sizin için beğenme ibaresi olan bir emoji, ona kötü bir anlamdaymış gibi gelebilir. Aynı zamanda çok fazla çocuksu bir görünüm
yaratmamak için emojileri çok sıkkullanmamalısınız.

Hikayelerine ifade bırakmak yerine bir şeyler yazın. İlgi alanlarınızın, mizah anlayışınızın nasıl
uyumlu olduğunu görsün. Sadece ifade bırakırsanız muhtemelen ne cevap vereceğini bilemeyip sadece ifadenizi beğen butonuna basacak.

ALINTI

Arkadaşlar dediklerini yaptım, üç kişiyle konuşuyorum şu an.

Bunları yapmadım. Dm den yürüdüm. Beni sapik diye ifşa etti. Urganımı hazırlıyorum

Arkadaşlar deneyin işe yarıyor.
1608668637036.png

İnstada hoşlandığım kişi Ronaldo.
işe yaraması için onun dilini konusmam lazım...

Ne kadar bos islerle ugrasiyorsunuz yahu

Geri