angie
Elmas Üye
Bana da biri akademisyenim yazmış :dddkızların son taktiğini açıklıyorum
takipten çıkıp geri ekleme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana da biri akademisyenim yazmış :dddkızların son taktiğini açıklıyorum
takipten çıkıp geri ekleme
sana akademisyenimmm mi demiş anlamadımBana da biri akademisyenim yazmış :ddd
Hayır kendisi akademisyenmiş doğruysa yeni düşürme taktiği galiba xdsana akademisyenimmm mi demiş anlamadım
Rosier ile iletişimdeyim şuan sadece dmlerime görüldü atıyor fransızca öğrenmeliyim acilen:=)
Rosier benle konuşunca ilk golünü attı beee sen ne diyorsun kariyerinin hemdeRosier performanstan düşerse yapışırım yakana![]()
ben kız olsam ve biri bana akademisyenim dese ihtiyarlarla uğraşamam derdim. bence çok saçma teknik :pHayır kendisi akademisyenmiş doğruysa yeni düşürme taktiği galiba xd
Rosier benle konuşunca ilk golünü attı beee sen ne diyorsun kariyerinin hemde![]()
Şimdiki üniversite hocaları prof olmayanlar genç ya. Çok yaşlı değil. Statüden düşer zannediyorlar işte...ben kız olsam ve biri bana akademisyenim dese ihtiyarlarla uğraşamam derdim. bence çok saçma teknik :p
görüldü yapması bile bende etki ediyorHani görüldü atıp geçiyordu
Umarım tek konuştuğu sen değilsindir (:
görüldü yapması bile bende etki ediyor((((
Herkesle konuşabilir napım şimdi benimle tam iletişime geçince göreceksiniz.
24 Yaşında ama Allah'tan o biraz büyük gösteriyor bende küçük tamamlayıcı unsur:pO çok küçük ama... .ddd
Lens'e yaz sen en iyisini, bizden aldığı paraları beraber yersiniz.
24 Yaşında ama Allah'tan o biraz büyük gösteriyor bende küçük tamamlayıcı unsur:p
hahahahhaaTamam, tamam. Bir sonraki aşamaya gerek yok, Dünya daha fazla kıvırcığı kaldıramaz![]()