aegishjalmur
Platin Üye
Tamam kimse 1.90 kumral yakışıklı köşeli yüz hatlı erkek çekici bulmuyor…tamam… zeki, efendi falan olsun, tamam tamam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam kimse 1.90 kumral yakışıklı köşeli yüz hatlı erkek çekici bulmuyor…tamam… zeki, efendi falan olsun, tamam tamam
Issiz adam,issiz kadin arketiplerine hisedilen cekimin icgüdünde, emsalsizliga duyulan hasret tetikleniyor.Bilincde,bu tür insanlarin genel anlayis ve basmakalip gelismelerden arinmis olarak canlaniyor.Bireysellige önem veren karekterler,genelde bu tiplerin arayisinda olur.Misal dedim zaten.Bura da sosyal hayatın bi minyatürü.
Sana aşık olduğumu zannettiğim bi durumu da detaylıca anlatmıştım o kişinin ne kadar izole ve farklı olduğundan da bahsetmistim mesela. Gerçi hissettiğim şeyin ask olmadığı konusunda finalde hemfikir olduk...
Eskiden olsa standart bir türk erkeği gibi sarışın renkli göz kaydırak burun sivri yüz hattı dolgun dudak diyebilirdim xd ama benim için çekicilik algısı çok değişken.Peki bu konu başlığındaki düşüncelerini fazlasıyla merak eden yok mu sence?
Yukaridaki mesajini kendinden bağımsız bir mizah postu olarak değerlendirirsek tabi...
artık her yer kişisel gelişimci, her yerde bir mindfullness eğitimi, herkes derin nefes alıp veriyor... karakteri hallederiz arkadaşlar. azıcık boylu, poslu olsun, kumral olsun ideali kumraldır erkeğin. kara tenliler bana kirli gelir çünkü.-püü ırkçı- dişleri güzel olup böyle kocaman gülebilen erkekler çok çekici, hele o dudak kenarlarından sarkan minik bıyık taneleri ve kirli sakal birleşince. anna hanım robot çizimine mi başlasanız. :/

sen körsün bunu görmedin.
gözler? #atasunoptikmemeleri görene kadar geçen süre zarfında mutlaka çekici olan bir şey olmalıdır bence... henüz o kadar özgür değiliz.
#suwen
mantıklı. gözler zaten kalbin aynasıdır. kalp nerede memeyle yakın. oradan bağlanabilir, biz bunu onaylıyoruz...gözler? #atasunoptik
jdjjs harikasın ya, çok güldümmantıklı. gözler zaten kalbin aynasıdır. kalp nerede memeyle yakın. oradan bağlanabilir, biz bunu onaylıyoruz...
#doktorsuatbirtan #doktorarslanibrahimoğlu
İdoya kaç pts? .ddjdjjs harikasın ya, çok güldümbu kadar kısa sürede, bu güzel cevap haha. #12pointsgotomelodram