İnsanları neye göre çekici buluyoruz?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
karakteri cok düzgün de olsa cirkin insanla arkadas olmam sevemem, elimde degil….

Tamam kimse 1.90 kumral yakışıklı köşeli yüz hatlı erkek çekici bulmuyor…tamam… zeki, efendi falan olsun, tamam tamam

Peki bu konu başlığındaki düşüncelerini fazlasıyla merak eden yok mu sence?
Yukaridaki mesajini kendinden bağımsız bir mizah postu olarak değerlendirirsek tabi...

Ben ne söylediğimi biliyorum. Görselden önce karakter çekici gelmeli. Her zaman da böyle oldu.

O zaman sözü teyzemize bırakıyoruz.

Misal dedim zaten.Bura da sosyal hayatın bi minyatürü.
Sana aşık olduğumu zannettiğim bi durumu da detaylıca anlatmıştım o kişinin ne kadar izole ve farklı olduğundan da bahsetmistim mesela. Gerçi hissettiğim şeyin ask olmadığı konusunda finalde hemfikir olduk...
Issiz adam,issiz kadin arketiplerine hisedilen cekimin icgüdünde, emsalsizliga duyulan hasret tetikleniyor.Bilincde,bu tür insanlarin genel anlayis ve basmakalip gelismelerden arinmis olarak canlaniyor.Bireysellige önem veren karekterler,genelde bu tiplerin arayisinda olur.
Lakin uyanisdan sonra kabus gibi gelebilir de,gelmeyebilir de.

Peki bu konu başlığındaki düşüncelerini fazlasıyla merak eden yok mu sence?
Yukaridaki mesajini kendinden bağımsız bir mizah postu olarak değerlendirirsek tabi...
Eskiden olsa standart bir türk erkeği gibi sarışın renkli göz kaydırak burun sivri yüz hattı dolgun dudak diyebilirdim xd ama benim için çekicilik algısı çok değişken.

genel anlamda fizik kesinlikle 10 puanın 7si kalan 3 puan da orantılı yüz hatları. Huy, karakter, ses tonu, kişilik, bunlar hep pandoranın kutusu, ne çıkacağı belli olmaz. O 10 puanı güçlendirebilir de sıfırlayabilir de.

Yoksa dürüstlük vs. iyi karakter özellikleri iyi bir flört/eş/sevgili niteliği, çekicilikle bir ilgisi yok

Fiziksel özellikler de çok yanıltıcı, misal; bahçemde ki çiçeklere bakalım; birisi destekli diğeri desteksiz… yeteri kadar yakından bakmayınca diğerinin de desteksiz yere kadar uzanacağının farkına varmıyorsun .(((

BA1771A3-9A6D-4FE7-B66E-C2A5328B619A.jpeg

artık her yer kişisel gelişimci, her yerde bir mindfullness eğitimi, herkes derin nefes alıp veriyor... karakteri hallederiz arkadaşlar. azıcık boylu, poslu olsun, kumral olsun ideali kumraldır erkeğin. kara tenliler bana kirli gelir çünkü.-püü ırkçı- dişleri güzel olup böyle kocaman gülebilen erkekler çok çekici, hele o dudak kenarlarından sarkan minik bıyık taneleri ve kirli sakal birleşince. anna hanım robot çizimine mi başlasanız. :/

erkeklere göre kadını çekici kılan şey, meme. ramazan ramazan söyletiyorsunuz.

memeleri görene kadar geçen süre zarfında mutlaka çekici olan bir şey olmalıdır bence... henüz o kadar özgür değiliz.
#suwen

artık her yer kişisel gelişimci, her yerde bir mindfullness eğitimi, herkes derin nefes alıp veriyor... karakteri hallederiz arkadaşlar. azıcık boylu, poslu olsun, kumral olsun ideali kumraldır erkeğin. kara tenliler bana kirli gelir çünkü.-püü ırkçı- dişleri güzel olup böyle kocaman gülebilen erkekler çok çekici, hele o dudak kenarlarından sarkan minik bıyık taneleri ve kirli sakal birleşince. anna hanım robot çizimine mi başlasanız. :/
A5DF5313-490D-4493-9688-FF44B7DCB1F2.jpeg

mantıklı. gözler zaten kalbin aynasıdır. kalp nerede memeyle yakın. oradan bağlanabilir, biz bunu onaylıyoruz...
#doktorsuatbirtan #doktorarslanibrahimoğlu
jdjjs harikasın ya, çok güldüm :D bu kadar kısa sürede, bu güzel cevap haha. #12pointsgotomelodram

Geri