Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iri işte. iri ve diri.....Mesela ?
Seni Yabani mi yolladı slj o da Nurettin nebatinin gözlerini attıydı...... nebileyim Kubilay aka'nın gözleri neden aklınıza gelmiyorsa....
Eksik bilgi veriyorsunuz çünkü hep, toplum normlarının dışına çıkamıyorsunuz, bırakın bu gözü gülen erkek, dürüst erkek hikayelerini, mahalle baskısını… oh be diyip şuraya bir biscolota erkeği fotosunu atın, aha işte bu çekici erkek diyin sdhjdkfkf sinirlendim akşam akşam agshdSeni Yabani mi yolladı slj o da Nurettin nebatinin gözlerini attıydı...... nebileyim Kubilay aka'nın gözleri neden aklınıza gelmiyorsa....
Niye beni gaza getiriyön ya.... hedef ben miyim...Eksik bilgi veriyorsunuz çünkü hep, toplum normlarının dışına çıkamıyorsunuz, bırakın bu gözü gülen erkek, dürüst erkek hikayelerini, mahalle baskısını… oh be diyip şuraya bir biscolota erkeği fotosunu atın, aha işte bu çekici erkek diyin sdhjdkfkf sinirlendim akşam akşam agshd
Ya bak hala cevap veriyor agshsjdNiye beni gaza getiriyön ya.... hedef ben miyim...
çekici diyor arkadaşlarrrrr çekici
Sen niye şimdi ortam geriyön ki.. bana kızacağına git kum torbası yumruklasana sen.....Ya bak hala cevap veriyor agshsjd
Şey, hedef sensin çünkü kalbi temiz bir insansın ve bir erkeği çekici yapan en büyük detay kalbinin temiz olması… afgshsjd
Selam ben çekici...f
Garibanın yüzü gülür mü?Gelir mi böyle çekici bizede sjnxns
yani kisacasi her seyiyle? :derkek nasil cekici olur bilmem
ama kadin oturusuyla yürüyüsüyle bakisiyla gülüsüyle konusmasiyla yüzünün görünüsüyle bakisiyla vucut hattiyla süsüyle püsüyle çekici olur