İnsanları neye göre çekici buluyoruz?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
erkek nasil cekici olur bilmem
ama kadin oturusuyla yürüyüsüyle bakisiyla gülüsüyle konusmasiyla yüzünün görünüsüyle bakisiyla vucut hattiyla süsüyle püsüyle çekici olur

• Beğen
Tepkiler: ne
Gülünce gözlerinin içi gülüyorsa tamam... kısık gözlü olsun.. öyle iri gözlü olmasın, ben bakamam........

Seni Yabani mi yolladı slj o da Nurettin nebatinin gözlerini attıydı...... nebileyim Kubilay aka'nın gözleri neden aklınıza gelmiyorsa....
Eksik bilgi veriyorsunuz çünkü hep, toplum normlarının dışına çıkamıyorsunuz, bırakın bu gözü gülen erkek, dürüst erkek hikayelerini, mahalle baskısını… oh be diyip şuraya bir biscolota erkeği fotosunu atın, aha işte bu çekici erkek diyin sdhjdkfkf sinirlendim akşam akşam agshd

Eksik bilgi veriyorsunuz çünkü hep, toplum normlarının dışına çıkamıyorsunuz, bırakın bu gözü gülen erkek, dürüst erkek hikayelerini, mahalle baskısını… oh be diyip şuraya bir biscolota erkeği fotosunu atın, aha işte bu çekici erkek diyin sdhjdkfkf sinirlendim akşam akşam agshd
Niye beni gaza getiriyön ya.... hedef ben miyim...

ayehamur sinirlendi, bunu göze alamayız. hazır orucu da riske atan kimse kalmamışken o zaman izleyelim... bence hiçbir eksiği yok, tek eksiği bana mesaj atmamış olması olabilir brunocuğumun.

oha konuya girip videoyu atarken lari'yle aynı şeyi atmışız.... lari senin başın bağlı, lütfen bruno bana mesaj atsın :/
böyle dedim ya kesin atar. sjhjs. ay maşallah ya iki kere izledim. yani bu kadar iyi bir ürün çıkarmak her ananın harcı değil.

Geri