Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu devirde siyasetin girmediği yer yok. Ben sussam, o susmaz. Dolayısıyla siyasi görüşler önemlidir. Karşımdaki kişinin önemine göre ilişkinin boyutu değişebilir. Değeri düşük biri ise görüşmeyi veya konuşmayı azaltırsın gibi.
Çizgisi mensubiyeti olmayan ınsan ölü insandir herkesin bağlı olduğu görüş felsefe ideoloji ekol hizip parti din bisey vardır .ona saldıranlara gıcık olurlar .hiç kendimizi kandırmayalim
bu memlekette yaşayan kimse apolitik kalamaz. ben vicdana ve adalete inanırım. hiçbir görüşün bağnazı bana uymuyor, bunun herhangi bir cenahla da ilgisi olmadığını anlayabiliyorum artık.
bak soyle bir gercek var ki.. nezaman bizim (Turk) arkadas grubuyla bir araya gelsek hep siyaset konulari acilir, billah darlatirlar insani. baska kulturlerden arkadaslarim veya Hollandalilarla bir arada oldugum zaman konustugumuz ve guldugumuz konular daha farkli. zero siyaset, zero politik
bazen oyle hararetli tartismalar icine giriyorlar ki, o an cantami alip masadan kalksam haberleri olmayacak yanee