İnsan ilişkilerinde siyasi görüşlerin önemi..

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Bu devirde siyasetin girmediği yer yok. Ben sussam, o susmaz. Dolayısıyla siyasi görüşler önemlidir. Karşımdaki kişinin önemine göre ilişkinin boyutu değişebilir. Değeri düşük biri ise görüşmeyi veya konuşmayı azaltırsın gibi.

illa benim gibi düşünsün takıntım yok ama zıttım da olmamalı. karımla siyaset mi tartışacağım ya bu ne hümbüllük

Arayi bulursaniz eyvallah ama diger turlusu zor

Karsimdaki insan sempatizan olmadigi surece siyasi gorusune saygi duyarim. Ama asiri fanatikligi sevmem.

Çizgisi mensubiyeti olmayan ınsan ölü insandir herkesin bağlı olduğu görüş felsefe ideoloji ekol hizip parti din bisey vardır .ona saldıranlara gıcık olurlar .hiç kendimizi kandırmayalim

Apolitik bir rumeysa olmayin.

Ben herhangi bir ideanın mutaassıbı olan hiçbir insanı sevmiyor, huhatap olmuyorum.

böyle bir cevap arıyordum.

bu memlekette yaşayan kimse apolitik kalamaz. ben vicdana ve adalete inanırım. hiçbir görüşün bağnazı bana uymuyor, bunun herhangi bir cenahla da ilgisi olmadığını anlayabiliyorum artık.

Lan değil değil. Normal insanla insanî ilişkin olur. Öbürü insan diil ki zaten. Zombi.

bak soyle bir gercek var ki.. nezaman bizim (Turk) arkadas grubuyla bir araya gelsek hep siyaset konulari acilir, billah darlatirlar insani. baska kulturlerden arkadaslarim veya Hollandalilarla bir arada oldugum zaman konustugumuz ve guldugumuz konular daha farkli. zero siyaset, zero politik

bazen oyle hararetli tartismalar icine giriyorlar ki, o an cantami alip masadan kalksam haberleri olmayacak yanee

Geri