İnsan görmediği birini sevebilir mi?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

İnsan görmediği birini sevebilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    16
Arkadaş olarak sevilir. Kelimelerin arkasında hoş insanların olduğu hissedilir. Ama görmeden aşık olunmaz.

Eğer aşkla sevmekten bahsediliyorsa mümkün değil. Tabii bir hayale aşık olma huyunuz varsa bilemem.

2014 yılında da müptezellik sınırlarını zorluyormuşsun.

İstikrar takdire şayan.

Sana bir küfür ederim bir sene insan içine çıkamazsın. Yıkıl lan karşımdan. Ne zavallı bir tipsin lan sen. Milyon defa menşınlıyor alintiliyorsun. Cevap vermiyorum işte niye tırmalayıp duruyorsun. Kimsin sen bana müptezel diyorsun? Çapın ne? Çıkma lan huzuruma

Son düzenleme:
Göz sevmez, göz seçer.Sevmek için illa görmeye gerek yok.Bir ses,bir yazı,bir duruş içimizi ısıtmaya yetebilir.Ancak bir müddet sonra bu insana yetmez.
Risk her ikisinde de vardır.Gördüklerimizde bizi yanıltabilir.Yine de görmekte fayda var.
Bu durumun insanı yoracagını düşünüyorum.Sevilebilir ancak sürdürülemeyebilir.

Önemli olan görmeden sevmek değilmi.görerek herkes sever

Sana bir küfür ederim bir sene insan içine çıkamazsın. Yıkıl lan karşımdan. Ne zavallı bir tipsin lan sen. Milyon defa menşınlıyor alintiliyorsun. Cevap vermiyorum işte niye tırmalayıp duruyorsun. Kimsin sen bana müptezel diyorsun? Çapın ne? Çıkma lan huzuruma

Haydi, yaşat bunu bana. İnan içine çıkamaz hale getir. Huzuruna çıkmak istiyorum, yaşat bu deneyimi.

Sevebilir ama sevdiğine kendini inandırabilir mi bilemem.

Sever hem de çok güzel sever.Göremediğin dostlarım oldu benim :)

Allaa nasil seviyoruz... Gormedigimiz halde buyuk bir ask ile yaradana bagli degilmiyiz he!

Bu tarz ortamlarda mümkündür.
Bir çok kişiyi fikirlerinden dolayı seviyoruz. Bize yansıttıkları hallerinden dolayı onlarda kendimizden bir şeyler buluyoruz.
Üzüntülerinden , sevinçlerinden, sevme ve sevinme şekillerinden kendimize pay çıkarıyoruz.
Bu yüzden sanırım yani kendimizden pay bulduğumuz içinde bazılarını görmeden sevebiliyoruz.

allah'ı da görmüyoruz ama seviyoruz yorumu yok mu?
ben o yorum olcam, cici kız.

Geri