Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazgı senin gibi değerli-samimi-güzel yürekli bir dostu tanımak inan beni de çok mutlu etti, paylaşımlarını ilgi ile takip ediyorum.
Kendi adıma yazılanların çoğuna katılmakla beraber, sadece dostluk-arkadaşlık adına mümkün olabileceğini düşünüyorum çünkü işin içine duygusallık girerse karşınızdakini sevmekten çok hayalinizde yarattığınız kişiye duygu besleme olasılığınız daha yüksektir ve yine tarafların kendini ne kadar doğru tanıttığı ile ilgili olarak olumsuzluklar daha da büyür. Bu tarz ilişkilerde 'sevgi' zannedilen ise çoğu zaman merak etmenin yarattığı karmaşık hislerdir ve sağlam temellere oturabilmesi için asla yeterli değildir. İkili ilişkilerde insanların bir araya gelip yüz yüze iletişim kurmadan, birlikte zaman geçirmeden birbirlerini tanıması gerçekten zordur.
Kısacası güzel dostluklar edinme dışında sevgi-aşk ilişkisinin olabileceğine pek ihtimal vermiyorum, olduğu zannedilse bile Run Adem Alper tarafından da ifade edildiği gibi riskleri daha fazla olacaktır.
Tüm bunlar benim şahsi fikrim elbette ve yine uzman psikolog-ilişki terapisti-yaşam koçu esekherif'den görüş almadan konu tam manası ile açıklığa kavuşamaz diye düşünüyor ve sözü kendisine bırakıyorum. Eminim ki akıllarda soru işareti bırakmayacak şekilde tüm karanlık noktalara ışık tutacak bir takım açıklamalarda bulunacaktır.![]()
Sever.
Allah'ı görmedim ama seviyorum. Konu kilit.