İndirimli & Ücretsiz Oyun Takip Başlığı

• Kullanıcı SOULKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyun ve Eğlence Teknolojisi
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Şu anda serverlar prime timeda baya sıkıntılı. Yeni çıktığı için baya yoğunluk var. Bu sıkıntılar aşıldığında oyun bence güzel. Sen zaten böyle mmorpg tadında birşey arıyordun sanki.
Aynen öyle. Gördüm merak ettim baktım sen de oynuyorsun sorayım dedim. YouTube’da videolarını göremedim oyunun

red dead redemption 2 Oynayınnnnnnnnn, heycanla posta arabası kovaladım çebim de var 5 dolar ! dedim bunları ayıklarım para çıkar tütün alırım. Tam virajı aldım kayalıklardan uçtum !! sonuç at öldü cepte yine 5 dolar ben yaya, posta arabası da ne oldu bilmiyorum gitmiştir heralde.

Aynen öyle. Gördüm merak ettim baktım sen de oynuyorsun sorayım dedim. YouTube’da videolarını göremedim oyunun

Açık bir dünyası yok oyunun sadece sıra alıp dungeon giriyorsun. 1 tank 1 healer 2 dpslik bir ekip ile akşamları 2-3 dungeon atalım dersen keyif alırsın. Oynayan olursa ben muhtemelen tank oynarım.

Serverlar, ser verip sıra vermiyormuş ehuehehehe

Siz admin arkadaşlar gizli gizli ne yiyip içiyorsunuz bu aralar ? var bir şeyler sizde. Şikayetçi değiliz devam böyle :D

Cpahw9RW8AAvSj3

Açık bir dünyası yok oyunun sadece sıra alıp dungeon giriyorsun. 1 tank 1 healer 2 dpslik bir ekip ile akşamları 2-3 dungeon atalım dersen keyif alırsın. Oynayan olursa ben muhtemelen tank oynarım.
Ben vardiyalı çalıştığım için her akşam gelemem ama denenir. Ne dersin @scope

bu yaştan sonra online oyun oynayan da ne bileyim. hikayeli oyun oynayın.

steam şaşırttı. bir iki bölüm oynadıktan sonra bu kadar gerilmeye, korkmaya ne gerek var diyerek kenara atmayacağımı bilsem alırım.

Tekken 7 ve 8 pc varmış güvenilir alabilirim
Asırlardır pc oyunu almadığımdan yol yordam unuttum

5 yıl oldu nerdeyse, güzel oyun. satın al da paladinlerle önüme süreyim seni.

Age of 3 genel tema olarak benziyor mu bu önemli benim için.
Mesela yine koloni mi kuruyorsun yoksa daha ileri bir şey mi örn Ülke.
Savaş durumu nasıl nükleer silah senaryosu var mı ülkeler tahmini hangi zaman aralığını temsil ediyor

Geri