Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
the witcher 3 complete edition epic'te %80 indirimli.
leleleleyleleleley.....
Ekli dosyayı görüntüle 111333
Gel bu akşam akalım kardeşim ayıp sanareeldeki arkadaşlarım oyuncu değil tek oynayınca sıkılıyom siz de iki oyun sonra bırakıyosunuz oyunlar bedava olsa benim neyime...........
bilgisayarı yanında getirmedim kiGel bu akşam akalım kardeşim ayıp sana
Şirketin arabasını alıp Anadolu’ya geçip pc yi alıp Tekirdağ getirirsem sadece oyun oynamayız kardeşim…bilgisayarı yanında getirmedim ki
şirketin arabasını alıp anadoluya geçip bilgisayarımı alıp Tekirdağ'a getirirsen istediğin her an senle oyun oynayabilirim :d
Kanka beni de alıp Kartal'a bırakır mısın? Yolda sana yemek ısmarlarım...Şirketin arabasını alıp Anadolu’ya geçip pc yi alıp Tekirdağ getirirsem sadece oyun oynamayız kardeşim…
Müstakbel mi? Bu dediğin daha tehlikeli kardeşim…instagram > arama > slash > takip ettikleri > müstakbel karısı > mesaj gönder > ekran resimleri
Ekli dosyayı görüntüle 114536
Sadece yemeğe olmaz o iş…Kanka beni de alıp Kartal'a bırakır mısın? Yolda sana yemek ısmarlarım...