Evet hacim. Sen de kac var?@Xasthur tekkeni bilgisayarda mı oynuyon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet hacim. Sen de kac var?@Xasthur tekkeni bilgisayarda mı oynuyon
8 al diyodun da 120 gb görünüyo buEvet hacim. Sen de kac var?
Aynen haci o kadar bisi olmasi lazim .d8 al diyodun da 120 gb görünüyo bu
abi bunu bilgisayara kurarsak yeni bir not defteri açıp yazı yazacak yer kalmaz bu ne :ddddAynen haci o kadar bisi olmasi lazim .d
Senin sistemin beninkinde iyi olmasi gerek yav .d o zaman tekken 7 alabilirsin. Bir de oynayacaksan al sonradan pisman olma bakabi bunu bilgisayara kurarsak yeni bir not defteri açıp yazı yazacak yer kalmaz bu ne :dddd
indirimdeydi 8 aldım maalesefSenin sistemin beninkinde iyi olmasi gerek yav .d o zaman tekken 7 alabilirsin. Bir de oynayacaksan al sonradan pisman olma bak
Tamam ne zamana iner ajsjhsbxhindirimdeydi 8 aldım maalesef
Bu sorun herkeste var sanirim. Benim alipta oynamadigim 50 tane oyunum vardir heralde.Artık oyun almayacağım 2 dakika sonra sıkılıyorum :S
3 aydır bakiyeyi döndürüp durdum satın al iade satın al iade satın al iade yok sarmıyor bir türlüBu sorun herkeste var sanirim. Benim alipta oynamadigim 50 tane oyunum vardir heralde.
Bizim icimiz gecmis aga...3 aydır bakiyeyi döndürüp durdum satın al iade satın al iade satın al iade yok sarmıyor bir türlü
hoaydaaa bu kadar jigabaytı nasıl indireyim cmsşxmdlmxdşTamam ne zamana iner ajsjhsbxh
Girebilirsen büyük başarı
Düzeltildi diyorlardı pve modda beklemiyorlardıGirebilirsen büyük başarı
Umarım düzeltmişlerdir launcherdan sonrasını ben göremedimDüzeltildi diyorlardı pve modda beklemiyorlardı
oyun inmiş klavyeyle oynanmıyo kol almak lazımTamam ne zamana iner ajsjhsbxh
Oynaniyor klavye ile ben klavyede oynuomoyun inmiş klavyeyle oynanmıyo kol almak lazım