Anna Karenina
Elmas Üye
Börekciye gidersin karşına hamurcu olarak bile cıkar.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla bilmiyorum avatarı kız ben kız sanıyordum birisi erkek dedi ama hala ne yaptı da damga yedi onu merak ediyorum dogrusu :dyanlış….. cinsiyeti sürekli değişir; yer yer öğretmen, yer yer mühendis, yer yer iddiacı yer yer de ev hanımı olmuşluğu var…
Bence öyle baksana nasıl korkuyorlar : DDSerçecim bak işten geç geldim açlık başıma vurmuş gerizekalılığım üzerimde yani. Anlamadım hala. Sünnet fotosunu derken pipisini mi göstermiş![]()
Ev hanımı olayına kahkaha attım. Oha bir insan nasıl rol yapabiliyor yav. Hem de bir kaç insan birden nasıl olur.yanlış….. cinsiyeti sürekli değişir; yer yer öğretmen, yer yer mühendis, yer yer iddiacı yer yer de ev hanımı olmuşluğu var…
ya hadi hadi.klhkjakaValla bilmiyorum avatarı kız ben kız sanıyordum birisi erkek dedi ama hala ne yaptı da damga yedi onu merak ediyorum dogrusu :d
Hay Allahım ya kız sen iyiydin noldu sana kabala büyüsü mü yaptılar Sjsssjya hadi hadi.klhkjaka
beni tanımışsın fEkat yanlış tanımışsın…..Hay Allahım ya kız sen iyiydin noldu sana kabala büyüsü mü yaptılar Sjsssj
Anladım artık sende herkes gibisin Sjssjbeni tanımışsın fEkat yanlış tanımışsın…..
Kahkaha attım djdkdkHdjsjs bu güzeldi tüyünü yoldugum sercesi seni...
Omzum senin..Serce hnm beni engellediniz mi.. bana hiç tepki vermiyorsunuz da... neyse cok dertlendim.. gidip pikapımda plak dinleyim.......
Nalaka ya?Sesim kalındı ama bi sene çağrı merkezinde çalıştım o esnada inceldi bayağı. Kibar olacağız diye inceldi bayağı sesiz
Iyı gınlır ıfındım sıze nasıl yardımcı ılıbılırımNalaka ya?
Burnundan geliyomus gibi ses.Iyı gınlır ıfındım sıze nasıl yardımcı ılıbılırım