Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayatım, sen anlat ben dinliyorum. Laf atanları arkada cezalandırıyorum püsküllü ceylan derisi kırbaçımlaHer konumda dönüp dolaşıp ya Hüma oluyorum ye Gen bkunu çıkardılar artık hayır eğlenmek istiyorum onada izin vermiyorlar neymiş cevap veriyor muşum açtıgım konularda e ben sohbet etmeyi seviyorum?
Değişikler ya çözemiyorum.
Susar mısın ya senide kadın sanıyordum zaten beyin yakıyorsunuzHayatım, sen anlat ben dinliyorum. Laf atanları arkada cezalandırıyorum püsküllü ceylan derisi kırbaçımla
Ah canım adını ayrıntılı yazman ne hoş Sjsjsj
Insallah beni kastetmemissindirNiye hic susmuyor bunlar ya?!?!
Yok yahu Serce ve Myria idi. Bit bit bit, bir insan 2 dk susmaz mi? Surekli alinti yapip, cevap yetistirmeye calisan insanlar beynimi sisiriyor da benim.Insallah beni kastetmemissindir
+1 başlık ince ses tonlu erkekler, içerik ben neredeyim lol…Konuya yazmaya girdm, sonra konuya yazılanları okuyunca konunun ne olduğunu unuttum lol, sonsuz döngüdeyim
Beynini de al git burdan okumak zorunda değilsin bazıları konuşurken susmak bana göre değil konuya gitmezsin olur biter :tatlıponçikemojisi:Yok yahu Serce ve Myria idi. Bit bit bit, bir insan 2 dk susmaz mi? Surekli alinti yapip, cevap yetistirmeye calisan insanlar beynimi sisiriyor da benim.
Peki senlik ne var neden bir güruh olarak üzerime akbaba gibi üşüştünüz bu benim tercihim ve hayatım bana göre değilse öyledir sana ve size ne? Sürekli biri gibi gösterip hem kendinizce eğleniyorsunuz önce umursamadım sustum güldüm geçtim ama tadı kaçtı artık anlıyor musun?O sana göre değil, bu sana göre değil...