İnce Ses Tonuna Sahip Erkek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pek sevmiyorum kalın ve gür olacak höyt diyecek : D
Tamam tamam bu benim tercihim böö :d

@Klaus sizin kaderiniz 1 yazilmis haci. D
Sizi besik kertmistim gectigimiz gunlerde bu konuda.

Şey geldi aklıma yaaa. Arkadaşımı aradım dalga geçtim kızla, s*çarım ağzına sus pislik dedikten sonra babası olduğunu öğrendim. Rahmetli Fazıl dayı kızının yüzünden çok küfür işitiyordu :D sesi tıpkı kız sesi gibiydi :emoji_see_no_evil: ses tonunu yutarak "Merhaba, çok memnun oldum yaa" diyen kibarca konuşan erkek daha iticidir. Ses tonundan daha önemlidir bu konu :D Cool olması çok önemli.

Şey geldi aklıma yaaa. Arkadaşımı aradım dalga geçtim kızla, s*çarım ağzına sus pislik dedikten sonra babası olduğunu öğrendim. Rahmetli Fazıl dayı kızının yüzünden çok küfür işitiyordu :D sesi tıpkı kız sesi gibiydi :emoji_see_no_evil: ses tonunu yutarak "Merhaba, çok memnun oldum yaa" diyen kibarca konuşan erkek daha iticidir. Ses tonundan daha önemlidir bu konu :D Cool olması çok önemli.
Oha ya amcaya mı sövdün : D

Oha ya amcaya mı sövdün : D
Kız hep erkek sesiyle konuşuyordu babası gibi davranırdı. Babası da kız sesli olunca arkadaşımdır dalga geçiyor sandım, s*çarım ağzına pislik piç dedim :D Babası kalktı geldi evimize valla :D Rahmetli evimize gelince adamın cidden o olduğunu anlamıştım :D

@Aze ahaha koptum. Bence acil forumda sesli arama özelliği olmalı hepimiz katılalım sesliye kim kimdir soralım :D Ben seni çıkaramadım yalnız. Eskilerdensen eğer nickin ney ki?

• Beğen
Tepkiler: Aze
Aze hanım kelimeyi yanlış yazdınız.

(konudan bağımsız, hiçbir şeyi okumadan Aze ile uğraşmak istemişimdir.)

• Üzgün
Tepkiler: Aze
@Aze ahaha koptum. Bence acil forumda sesli arama özelliği olmalı hepimiz katılalım sesliye kim kimdir soralım :D Ben seni çıkaramadım yalnız. Eskilerdensen eğer nickin ney ki?
Forumsalda eski değilim, irc kısmınin eskisiyim. Karakter olarak dedim ben aslında, aşırı benzettim sadece. Ama ses atmak isterseniz de sesli aramaya gerek yok rymia hanımcım aşağıdaki linke, "aze sen mükemmel birisin" deyip atar mısınız buraya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri