İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Kiskanc bir insanim ona göre Klaracigim.

Arkadaşlarına dostlarına çok sadık. Severse sevgisini insanlardan esirgemiyor kızınca politik olmuyor Klara’nın en sevdiğim yanı da bu zaten. Kem küm evir güvür yok hayatında. Net - dürüst.

Bir de sinirlenince deliriyor ve izlemek çok keyifli oluyor.

Ben sevdim Klara kahvelerini. Duygusunu saklamayan iki yüzlü davranmayan insanları seviyorum.

Arkadaşlarına dostlarına çok sadık. Severse sevgisini insanlardan esirgemiyor kızınca politik olmuyor Klara’nın en sevdiğim yanı da bu zaten. Kem küm evir güvür yok hayatında. Net - dürüst.

Bir de sinirlenince deliriyor ve izlemek çok keyifli oluyor.

Ben sevdim Klara kahvelerini. Duygusunu saklamayan iki yüzlü davranmayan insanları seviyorum.

Noah yaaaa kahkaha atarak okudum ciddrn acayip iyi bir gözlem yeteneğin var :D tebrik ederim güzrl analiz ypamışsın :))
Sinirlenince özellikle birde söylediklerim kanıtlı doğruyken karşımdaki hala yalanlayınca deliriyorum ondan o gözümün karalığı ;d ama kabul baya komik duruyorum ordam bakınca sanırım :d

Son düzenleme:
Buralardayım arkadaşlar merak etmeyiniz hepinize kocaman kalpler bırakıyorum buraya :) bir süre ara vermek iyi oluyor, iş yoğunluğu ve gerginliğide eklenince giresimde gelmedi pek ama çok tatlı yazılar gördüm iyiki tanımışım dediklerim var şu forumda :emoji_purple_heart: duygulanmadım ağlamıcam yoo yooo :&

çok güzel sesi var efsane türkü söylüyor özellikle musa eroğlundan yolun sonu görünüyoru

kLara hanım, forumun Ercüment Çözer'idir.

Ortamlari analiz edince büyük isler basariyoruz.
Mesela vakitin nakit oldugunu düsünerekten öyle degil mi Klara hanimcigim.?

Nam-ı diğer forumun tescilli güzeli imiş. Güzelliği ile ön planda olması iyi mi, kötü mü ona sormak gerek tabi ama güzel bir kız olduğu gerçek.
Prensiplerine bağlı, karakterli duruyor. Birkaç sevmediğim davranışı olsa da seviyeli bir sohbeti var.
Duygusal olduğunu düşünüyorum, foruma karşı küsüp susuyor gibi ya da başka bir şey vardır bilemem. İşleri de yoğun olabilir. Forumda görmek iyi olur tabi. Onu ve kahvesini, kahvesiz gelmiyor zaten (:

Geri