Yaaa diloşşş buralardaymm sen nerelerdesin asıl gezgin kız ;* bende seni pek bi severimmm gel artık.
buralardayım seni görünce yazmak istedim özleştik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaaa diloşşş buralardaymm sen nerelerdesin asıl gezgin kız ;* bende seni pek bi severimmm gel artık.
Cidden özleştik gel artık.buralardayım seni görünce yazmak istedim özleştik![]()
Forumdaki en iyi avatara sahipher baktığım da gülüyom.....bakınca gülüyodum demişti bana haklıymış xd
çok net biri cesurda bence kavgaya gitsen onunla 3-5 kişiyi yere yapıştırır asgdhd
Neys hep varol......
Klara hanım merhaba,
Evet ben Aze...
Kendisiyle bir süredir konuşmuyoruz açıkçası,şu lanet olası telegram olayı herkesi parçaladığı gibi onunla da orada bir sorun yaşadık.
O bana laf attı ben ona attım o bana attı ben ona derken klasik küsme durumları...
Klara çünkü susan biri değil,bir şekilde yazıyor döküyor içini,aslında bir yanlış anlama kaynaklı sorun oldu diyebilirim ama işte insanız her zaman haklı çıkmayı seviyoruz bir yandan.
Ama şu da var, ben o olaydan sonra foruma döndüğüm vakitler kendisine asla laf atmadım ve o da bana atmadı.
Ve tamamen ona nasıl yaklaşırsan o da sana öyle yaklaşıyor.
Anlıkta bir fotoğraf paylaşmıştı köpek fotoğrafıydı sanırım,beğendim ama içimden de, 'ulan şimdi laf atmasın beğendim diye' düşüncesi oldu ahah
Ve yanlış anlamadı aksine aynı adımları attığını gördüm. Dediğim gibi ona nasıl tepki verirseniz aynı tepkiyi alıyorsunuz iyi veya kötü.
Keşke herkesin arası düzelse diyorum bazen,sanırım bu adımımdan sonra bir arkadaşa daha gidip onunla konuşmayı deneyeceğim,geçmişin hatrına.
Olumlu yanıt verir vermez canı sağolsun herkesin,çünkü konuşunca çözülüyor tüm düğümler.
Sözlük formatından çıktım biraz sanırım günlük gibi yaptım ahah
Her şey gönlünce olsun Klara.
Mesleğinde başarılar,özel hayatında da mutluluklar dilerim.
ben daha sonra; pc erişimine sahip olduğumda, kısa kısa görmeme rağmen uzun uzun yazacağım.
Duygusal klara hanim.
Ve az biraz arabesk .p
Insanin deniz havasinda raki icesi geliyor kendisiyle,
yani benim geliyor.
hele ki su günlerde. sinirlerim cok eften pften seylere bozuk kLara hanimcigim.
Karsisindaki insani tazeleyici bir enerjisi, sevgisiyle harmanladigi nezaketi var.
Aramizdaki guclu cekim konusunda ayrica hemfikiriz.
"ben sebepliyim denizlere aylara kavgalara umursuzluga
bir maviyi durup dururken birine benzetiyorum"