İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Forumdaki en iyi avatara sahip :D her baktığım da gülüyom.....bakınca gülüyodum demişti bana haklıymış xd
çok net biri cesurda bence kavgaya gitsen onunla 3-5 kişiyi yere yapıştırır asgdhd
Neys hep varol......

Forumdaki en iyi avatara sahip :D her baktığım da gülüyom.....bakınca gülüyodum demişti bana haklıymış xd
çok net biri cesurda bence kavgaya gitsen onunla 3-5 kişiyi yere yapıştırır asgdhd
Neys hep varol......

Demiştim sana :) boşuna favorim değildi şuandada masamı süslüyor :)
Kavgayı pek sevmesemde iyi kavga ederim törpümle her zmaan hazırım Bardak bir seslenmen yeter ;d

Uykum geldi Klara hanim.
Bana güzel sesinizden nüktedani bir 4 lük atsaniz.
Cok makbule gececektir efendim.

Bende güzel hanımefendi demeye geldim.
Kadın ya da bayan demekten korkar olduk. Linç yemeyelim.

Baştan sona kadar tüm yazılanları okudum ve dikkat çeken bir ayrıntı var.. o kadar çok dikkatimi çekti ki şaşkınım. Güzel dilekler ve övgü dolu sözler bolca, arada bana çemkirme yapsa da severim kendisini, iyi bak kendine canım.

@Süreyya hanımcım wp den çok güzel bir dörtlük seslendiricim size :emoji_purple_heart:

@Nicomedia :) nerelerdeydn sen beyefendi

@Run dikkatini çeke çeke o mu çekti sen diyince bende baktım dikkatimi çeken şey oldu yaptığı yorumu silmiş yada sildirmiş birisi ne fesat insanlar var birkez daha anlamış oldum ;d

@kLara benim dikkatimi çeken şey sana yapılan iyi dilekler ve övgü dolu sözler değil.. kıskanç ve fesat kişiliklerin hiç yorumu olmaması. Hep iyi şeyler var, ben sevmiyor olduğumda onu da söylerim.

@kLara benim dikkatimi çeken şey sana yapılan iyi dilekler ve övgü dolu sözler değil.. kıskanç ve fesat kişiliklerin hiç yorumu olmaması. Hep iyi şeyler var, ben sevmiyor olduğumda onu da söylerim.
Neyse sayende bişeyi farketmiş oldum tşk run ;d sevmeyende var merak etme ggkkgkfkf

Klara hanım merhaba,
Evet ben Aze...
Kendisiyle bir süredir konuşmuyoruz açıkçası,şu lanet olası telegram olayı herkesi parçaladığı gibi onunla da orada bir sorun yaşadık.
O bana laf attı ben ona attım o bana attı ben ona derken klasik küsme durumları...
Klara çünkü susan biri değil,bir şekilde yazıyor döküyor içini,aslında bir yanlış anlama kaynaklı sorun oldu diyebilirim ama işte insanız her zaman haklı çıkmayı seviyoruz bir yandan.
Ama şu da var, ben o olaydan sonra foruma döndüğüm vakitler kendisine asla laf atmadım ve o da bana atmadı.
Ve tamamen ona nasıl yaklaşırsan o da sana öyle yaklaşıyor.
Anlıkta bir fotoğraf paylaşmıştı köpek fotoğrafıydı sanırım,beğendim ama içimden de, 'ulan şimdi laf atmasın beğendim diye' düşüncesi oldu ahah
Ve yanlış anlamadı aksine aynı adımları attığını gördüm. Dediğim gibi ona nasıl tepki verirseniz aynı tepkiyi alıyorsunuz iyi veya kötü.

Keşke herkesin arası düzelse diyorum bazen,sanırım bu adımımdan sonra bir arkadaşa daha gidip onunla konuşmayı deneyeceğim,geçmişin hatrına.
Olumlu yanıt verir vermez canı sağolsun herkesin,çünkü konuşunca çözülüyor tüm düğümler.

Sözlük formatından çıktım biraz sanırım günlük gibi yaptım ahah
Her şey gönlünce olsun Klara.
Mesleğinde başarılar,özel hayatında da mutluluklar dilerim.

Klara hanım merhaba,
Evet ben Aze...
Kendisiyle bir süredir konuşmuyoruz açıkçası,şu lanet olası telegram olayı herkesi parçaladığı gibi onunla da orada bir sorun yaşadık.
O bana laf attı ben ona attım o bana attı ben ona derken klasik küsme durumları...
Klara çünkü susan biri değil,bir şekilde yazıyor döküyor içini,aslında bir yanlış anlama kaynaklı sorun oldu diyebilirim ama işte insanız her zaman haklı çıkmayı seviyoruz bir yandan.
Ama şu da var, ben o olaydan sonra foruma döndüğüm vakitler kendisine asla laf atmadım ve o da bana atmadı.
Ve tamamen ona nasıl yaklaşırsan o da sana öyle yaklaşıyor.
Anlıkta bir fotoğraf paylaşmıştı köpek fotoğrafıydı sanırım,beğendim ama içimden de, 'ulan şimdi laf atmasın beğendim diye' düşüncesi oldu ahah
Ve yanlış anlamadı aksine aynı adımları attığını gördüm. Dediğim gibi ona nasıl tepki verirseniz aynı tepkiyi alıyorsunuz iyi veya kötü.

Keşke herkesin arası düzelse diyorum bazen,sanırım bu adımımdan sonra bir arkadaşa daha gidip onunla konuşmayı deneyeceğim,geçmişin hatrına.
Olumlu yanıt verir vermez canı sağolsun herkesin,çünkü konuşunca çözülüyor tüm düğümler.

Sözlük formatından çıktım biraz sanırım günlük gibi yaptım ahah
Her şey gönlünce olsun Klara.
Mesleğinde başarılar,özel hayatında da mutluluklar dilerim.

Bu beni baya mutlu etti Aze cim :) evet çok büyük mesele olacak bir durum değildi aslında yanlış anlaşılma diyelim :)
Beni baya iyi analiz etmişsin ben biraz ayna gibiyim kim bana nasıl gelirse bende o şekilde ona ilerliyorum. Kalbinde kötülük olmadığını seninde ben gibi haksızlık ve yalan karşısında susmadğınjı biliyorum konuşmasamda uzaktan izliyorum :d
Bütün güzelliklerin seninle olmasını bende temenni ederim bu güzrl yorumun ve adımın içinde ayrı teşekkür ederim mutlu etti beni :emoji_hugging:

3 kere miyow demeye geldim hihooooho, net tavırlı biri vefalıda

Duygusal klara hanim.
Ve az biraz arabesk .p
Insanin deniz havasinda raki icesi geliyor kendisiyle,
yani benim geliyor.
hele ki su günlerde. sinirlerim cok eften pften seylere bozuk kLara hanimcigim.
Karsisindaki insani tazeleyici bir enerjisi, sevgisiyle harmanladigi nezaketi var.
Aramizdaki guclu cekim konusunda ayrica hemfikiriz.
"ben sebepliyim denizlere aylara kavgalara umursuzluga
bir maviyi durup dururken birine benzetiyorum"

Duygusal klara hanim.
Ve az biraz arabesk .p
Insanin deniz havasinda raki icesi geliyor kendisiyle,
yani benim geliyor.
hele ki su günlerde. sinirlerim cok eften pften seylere bozuk kLara hanimcigim.
Karsisindaki insani tazeleyici bir enerjisi, sevgisiyle harmanladigi nezaketi var.
Aramizdaki guclu cekim konusunda ayrica hemfikiriz.
"ben sebepliyim denizlere aylara kavgalara umursuzluga
bir maviyi durup dururken birine benzetiyorum"

Lilith hanımcım sizin gibi birinin eften pften şeylere sinirlerini bozması beni biraz şaşırttı. Yaşadığımız şu evrende biraz bencil olmayı öğrenmemiz lazım çünkü hayat kalbi naif insanları harcama konusunda çok acımasız. Size güzel bir şarkı göndereyim belki motive eder biraz. :)

Geri