İnanç vergisi teklifi

Konu sahibi son olarak 261 gün önce görüldü
Peki camileri de ahır yapmışlar mı? Bu önemli bir konu bence. Bir de camilere ayakkabılara girdiler var o daha güzel.

Bu promosyonu da kim attı önüme aadfss
Ezanlar sustu, camiler kapatıldı mı dedik beyni kaymaklı?
İsteyenler dedik, aynı bu konuda belirtilen inanç vergisini isteyenler gibi.
Örneğin;
CHP`li Meclis üyesi Taşkın Ofluoğlu`nun "Ezanlar Sussun``önerisine tepki gösteren Din-Bir-Sen Van Şube Başkanı Yusuf Adli, önerinin inanç özgürlüğüne saygısızlık olduğunu söyledi.

Ah ah sanıyorum son yıllarda Türkiye'yi Pisa testlerinde temsil edenlerden birine denk geldim, neyse. Dostum fesini kaldır beynine oksijen gitsin. Verdiğin örneği bile okumamışsın alelacele bulup buraya copy-paste yapmışsın. Bağlamından kopartılmış her ifade safsatadır. O konuyla alakalı Taşkın Ofluoğlu'na katılıyorum. Dünyanın kilometre kareye en çok caminin düştüğü ülkesiyiz. Bu ülkede ezan sesi duyamıyorum demek biraz abartı bir ifade özellikle de İstanbul'da. Neyse bayağıdır mağdur edebiyatına maruz kalmıyorum, iyi geldi bu zırvaları duymak. Devam.

@glu, @Run

Giydirdikleriniz arkadaşlara çok yakıştı. Doya doya moda adlı programa falan katılsanıza siz. Tebrik ediyorum sizi. Baksanıza birisi Hindi gibi gulu gulu gulu çekiyor artık.

Giydirilenler sağdan yürüsün.(:

He gulu gulu he. Sıvamaya başladın. Aynen devam

Dostum bak burada hepimiz medeni gibi bir şeyler konuşup, tartışmaya çalışıyoruz. Sidik yarıştırmıyoruz, bildiklerimiz ışığında bir şeyler karalıyoruz. Yanılıyor olabilirim ya da yanılıyorsundur ama böyle alınganlık yapacaksan, yutamayacağın lokmayı ağzına sokmaya çalışacaksan işin rengi değişir. Ben ne kimsenin kalbini kırmak isterim ne de gururunu incitmek. Benim dediklerimi kaldıramıyorsan bana cevap yazma, git forum oyunları sayfasında takıl, mutlu ol. Ha illa yazacaksan buyur lisani münasiple konuşalım, tartışalım. Ben yıllardır bu tarz forumlarda insanlarla bir şeyler konuşarak tartışarak çok şey öğrendim hala da öğrenebilirim sorun değil benim için.

Dostum bak burada hepimiz medeni gibi bir şeyler konuşup, tartışmaya çalışıyoruz. Sidik yarıştırmıyoruz, bildiklerimiz ışığında bir şeyler karalıyoruz. Yanılıyor olabilirim ya da yanılıyorsundur ama böyle alınganlık yapacaksan, yutamayacağın lokmayı ağzına sokmaya çalışacaksan işin rengi değişir. Ben ne kimsenin kalbini kırmak isterim ne de gururunu incitmek. Benim dediklerimi kaldıramıyorsan bana cevap yazma, git forum oyunları sayfasında takıl, mutlu ol. Ha illa yazacaksan buyur lisani münasiple konuşalım, tartışalım. Ben yıllardır bu tarz forumlarda insanlarla bir şeyler konuşarak tartışarak çok şey öğrendim hala da öğrenebilirim sorun değil benim için.
Arkadaşım seni tanımam. Bana yazdığın bu cümleler tartışmamıza sebep oldu.
"Maraş dondurmacasını dinlemekten beyniniz kaymaklı dondurma kıvamına gelmiş"
baştan münasip dille konuşmaya başlasaydın olay bu raddeye gelmezdi. Yani önce ilk mesajını sorgula, ben sözlerimi geri almaya hazırım

Sevgili X bey ben kişinin aynası moduna geçtim, karışımda ki kişinin seviyesine iniyorum yada çıkıyorum. Uyarın dikkat alacağım, ben hiç bir zaman ilk ateşi yakan olmayacağım emin ol. Zaten forumun temel problemi bu, ilk ateşi yakan kişiye müdahale edilse karşılık gelmeyecek, teşekkürler uyarın için.

@Run @Kitai kullandiginiz usluba dikkat edin arkadaslar.

Bizi ban islemi uygulamak zorunda birakmayin LUTFEN

@Kitai seni olabikecek en naif sekilde uyarmis @glu umarim dikkate alirsin.
Glunun ilk mesajına bakarsan, olayı gerginleştiren o. Benim mesajıma binaen beyni sulanmış çekti. Neyse
Karşımdaki ana avrat küfredip tartışmaya başlasa , kabağı benim başımda patlatmayı alışkanlık haline getirdiniz. Alıştık artık

Arkadaşım seni tanımam. Bana yazdığın bu cümleler tartışmamıza sebep oldu.
"Maraş dondurmacasını dinlemekten beyniniz kaymaklı dondurma kıvamına gelmiş"
baştan münasip dille konuşmaya başlasaydın olay bu raddeye gelmezdi. Yani önce ilk mesajını sorgula, ben sözlerimi geri almaya hazırım

Canım ona trash talk diyoruz. Çok fazla Reggie Miller ve Gary Payton izledim ondandır o^^

Sevgili X bey ben kişinin aynası moduna geçtim, karışımda ki kişinin seviyesine iniyorum yada çıkıyorum. Uyarın dikkat alacağım, ben hiç bir zaman ilk ateşi yakan olmayacağım emin ol. Zaten forumun temel problemi bu, ilk ateşi yakan kişiye müdahale edilse karşılık gelmeyecek, teşekkürler uyarın için.
Bak yaa, kuçu kuçu, çomar diye bana sen sataşmadın mı aslanım?
Seninle muhatab olan kim. Adama bak hem suçlu hem güçlü iyi mi.

Forumda değer verdiğim birine "gulu gulu" dedin. O kendini çok iyi savunur bana ihtiyacı yok pek tabi. Ama ben de sana aynı şekilde cevap verdim kızdın. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Konuyla ilgili yorumun varsa yap, karşılıklı diyalog ile konu dışına çıkıyoruz. Teşekkürler.

Tamam ya sizin verginizi de ben ödeyeceğim. Kavga etmeyin.

Bu vergi bana vurmuyor @juju ben muaf durumda bulunuyorum.

Geri