Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabi öyle , haklısın, zaten özgürlükten saygıdan bahsediyorsak ben genel olarak böyle bir şey yok diyorum , bizde nasıl müslüman olmayanlara davranılıyorsa başka ülkelerde de aynısını müslüman olanlara yapıyorlar. Sonuçta dinde zorlama yoktur , kimse kimsenin dinine saldırmadıkça bütün düşüncelere saygı duyulmalıdır. Ne müslüman olduğu için herhangi birisi aşağılanmayı hakeder nede müslüman olmadığı için bir başkası aşağılanmayı hakeder.diğer ülkelerdeki olan olayları da biliyorum, kimsenin saygı duymaması bizim de saygı duymamamızı mazur görmüyor, en büyük saygısızlıktan biri de zaten herkesin nüfus cüzdanına din bölümüne islam yazması, başka bir ülkede boyle bir uygulama var mı bilmiyorum. ki zaten isteyen gidip din hanesini boş bırakabiliyor ülkemizde, zorunluluk değildir bu. senin kurdugun ama diğer ülkelerde de namaz kılmaları engelleniyor gibi çok masum bir cümle, cahil beyinlere madem onlar cami yıkıyor biz de gidip kilise yıkalım olarak tevarüs ediyor.
birkaç hafta önce ölüm tehditi aldığım forumda böyle konuların açılması iyiye işaret bence. ılımlaşıyor muyuz ahali?
Kimden ölüm tehditi aldınız bilmiyorum onların düşünceleri hala ne durumda onuda bilmiyorum ,ben kimseye böyle birşey yapmadım ben hep böyleydim yeterki dinime ve benim kutsal saydığım şeylere kimse hakaret etmesin .
kim kime sövdü kardeşim iyi misin sen ? sövdüğüm tek bir yorum yada mesaj göstersene sen bana. black benim arkadaşım ve onu severim savunurum bunu sövme olarak yorumlamak ancak sise yakışırdı zaten.it dazınt medır bro, her ne kadar black'le birleşip bana sövseniz de benden size nick6 şuku
kim kime sövdü kardeşim iyi misin sen ? sövdüğüm tek bir yorum yada mesaj göstersene sen bana. black benim arkadaşım ve onu severim savunurum bunu sövme olarak yorumlamak ancak sise yakışırdı zaten.
neyse konuyu saptırmaya gerek yok , anlamadım zaten ölüm tehditi dedin sövme dedin çözemedim ne dediğini merak da etmiyorum bırak dağınık kalsın yani![]()
Selametle evlat. görüşmek üzereayem fayn tenks encu? sigarayı bıraktım ben konuyu mu bırakamayacam bro kib öptüm
bir üye bir yorumda "conflict" dedi.bu kadar yükselen Bi seviye başımı döndürdüartık huzur içinde ölebilirim
Bende öyle biliyorum ama aşırı dinci Hindularda yok değil.Şöyle bir haber dikkatimi çekti.Aslında bu yanlış bilinen bir şey. Hindular ineğe tapmaz, ineği kutsal sayarlar. Tanrıları ile aralarındaki aracı olarak görürler. Yani ineğe saygı gösterirler kısacası. Nasıl ki biz kurban keserek Allah ile bir iletişim yolu kuruyorsak onlar da ineğin yanında dua ederek iletişimlerinin hızlandığına inanıyorlar.
Ayrıca onlar için ineği yemeniz sıkıntı değildir, onlar da inek yerler çünkü. Hatta en çok yedikleri hayvan inektir. Çünkü ineği büyük bir nimet olarak görürler, hem sütü hem eti olan derisi kullanılabilen gücünden faydalanılabilen bir hayvan sonuçta.
Ah hocam ahhh. conflict’lerden Yabani’nin tiktok - laz kızı paylaşımlarına kadar geldik. Nereden nereye…bir üye bir yorumda "conflict" dedi.bu kadar yükselen Bi seviye başımı döndürdüartık huzur içinde ölebilirim
forum şaka mı? çağ atlamış demek kibirkaç hafta önce ölüm tehditi aldığım forumda böyle konuların açılması iyiye işaret bence. ılımlaşıyor muyuz ahali?