İmkanınız olsa yurt dışına gider miydiniz?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

İmkanınız olsa yurt dışında yaşar mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    10
imkanim var ve sadece gezme amacli gidiyorum. gerci bir gun dogdugum ve yasadigim yerden gocup, baska bir ulkede, biraz orada, biraz burada, o sekilde yasayacagimi da biliyorum ve istiyorum da (+evlerimin olmasi). dogup buyudugum yeri asla, ama asla temelli olarak, kendi istegimle birakmam, birakamam. ailemin oldugu yeri temelli olarak birakamam kisacasi. hollanda'yi birakamam. bir gun su altinda kalacagiz ulkece, bir o zaman birakabilirim :d memnun ve mutluyum, maceralara kapaliyim, gezme amacli maceralara acigim.

period

Kocamla gezmeye gidebiliriz senede bir falan onun dışında yok..

Ben gönlümde yaşatırım onları istrmezlerse kendileri bilir
Ben italyanlarla anlaşamıyorum. Elini versen kolunu kaptırıyorsun, sürekli haklı olmak istiyorlar.

Neyse, boş verelim italyanları. Konsolosluk binanız nerede, başvurnak geldi içimden.

Ben italyanlarla anlaşamıyorum. Elini versen kolunu kaptırıyorsun, sürekli haklı olmak istiyorlar.

Neyse, boş verelim italyanları. Konsolosluk binanız nerede, başvurnak geldi içimden.
Cellat alımları bir süreliğine durduruldu

"Kendine faydasi yok." da dua miydi

biz avrupalı elitist, arşidük, marki, kont bırjıvalar istediğimiz yere gideriz, fakirler türkiye cennet gibi memleket neyini beğenmiyorsunuz.

samet.jpg

İmkan her türlü yaratılabilir, önemli olan yurt dışına gitmek sorunları çözümleyecek mi? Türkiye'de mevcut konjonktüre baktığınız makul olarak görülen bu seçenek aslında bize yapılan dayatmaları kabullenip kaçmamızı öngörüyor. Kalıp mücadele etmek, değişim için karınca misali çalışmaya başlamak ve "BEN DEĞİL! GİTMESİ GEREKENLER ONLAR" anlayışıyla çıkılan düzlemde, ülke menfaatlerini gözeterek yola devam etmek en doğrusu gibi.

Siz yurt dışında yaşamayı ya da hayat sürmeyi, Bağcılar da yaşamak zannediyorsunuz sanırım? (Yurt dışına işler yapmış, Yahudiler ile ticaret yapmış birisi olarak diyorum bunu.)
Yurt dışı iyiyi değil, en iyiyi bekler. Sen yurt dışında bir yere gideceksen ya da bir proje üreteceksen oradaki adamlardan iyi olursan onların önüne geçebilirsin. Yok geçemezsen oynayacağın lig Vietnamlılar, Çinliler, Pakistanlılar, Hindistanlılar, Iraklılar ya da Taylandlılar olan ikinci ligdir. Ayak işlerini yaparsın, basit işlere talip olursun. Orada da senin bir dezavantajın var. ÜCRET!. Hindistanlılar, Iraklılar, Afganlar senin yaptığın işi çok daha ucuza yapmaktadırlar. E adamlar senden ucuz çalışan var iken sana niye daha fazla para versinler?

Hasıl kelam işinde en iyisi isen, merak etme sen yurt dışına gitmesen de yurt dışı sana gelir. Çünkü bu adamlar materyalisttir ve en iyilerini seçmekten çekinmezler. Kendini geliştirir ve hep ileri gidersen, mutlaka bu adamların dikkatini çeker dünyanın da her yanına iş yapar rahatça yaşarsın. Kısacası rekabet ve kalifiye olmak; Batı'da insan gibi yaşamanın ilk şartıdır.

Neden istemeyeyim? Burcum için de 2024’te yurtdışı yazıyor. Süreyya bir Hans buluyor galiba…

Sadece gezmek için, Paris'i görmeyi çok isterdim.

Geri