İmamoğlu'nun öğrencilere ped dağıtması

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
işte ondan bahsediyoruz. baş agrısı kadar olagan bir durumu tabu halini getirdiğinizden kaynaklı, kadınlar kendilerini rahat hissedemiyor. siyah poşet içinde ped almanın mantıksızlığıda buradan geliyor.

yani olağan bir durumu absürd bir şekilde yorumlarsan; doğal ihtiyac olan ped almayı da, prezervatif almayı da çağdışı yaklaşımlarla garipser durursun.
Siyah poşet dediğin kişiyi ilgilendirir ben utanan bir kadın görmüyorum gayet rahat alıyorlar. Hiç bir sorun yok. Tabu falanda yok. Herkes gerektiği yerde bunu rahatça söylüyor doktor da orda burda şurda yani böyle Bi sorun yokken bunu sürekli gündeme getirip sanki kadınlar çok zor durumda eğer bu aşılırsa dünya savaşı bitecek gibi lanse edilmesi bana çok saçma geliyor.
Bazı şeyler insana özgü kalmalı. Yüksek sesle söylenecek okadar şey varken bunun gereksiz oldugunu söylüyorum.

Eğer kadınları bir yere taşımak ve özgüven aşılamak isteniyor ise kadınların yükselmesi isteniyor ise mecburi bir eğitim ile bunu daha sağlam başarabilirler kaç yaşında olursa olsun herşeyden önce eğitime ihtiyacı var insanın. Mesela eğitim almış birisi toplum içinde ped den bahsedilmeyeceğini bilir. Çünkü bu yineliyorum insana özgü bişey.

Okadar eksik varken konuşulan bu şeyler şovun bir parçası sadece

Fobisi varmış Sjsjs

Adamin temel hijyen urununu bu pahalilikta ogrenciye vermesiyle benim evde abimle regl gunumu tartismamin ne alakasiiii var ogluuuum. Yine bana kafayi yedirttiniz.

Yok imamoğluna bişey demiyorum. İyi etmiş tabiki. Ben başka bir yerde takıldım. Dagıtması ile alakalı bir konu yok benim için.

Adamin temel hijyen urununu bu pahalilikta ogrenciye vermesiyle benim evde abimle regl gunumu tartismamin ne alakasiiii var ogluuuum. Yine bana kafayi yedirttiniz.
Her ay başı laik aile sohbetlerinde regl tarihi hakkında konuşulmuyor mu? Dedelerimiz falan da anlatırdı hatta odun sobasında regl pişirirlermiş

Her ay başı laik aile sohbetlerinde regl tarihi hakkında konuşulmuyor mu? Dedelerimiz falan da anlatırdı hatta odun sobasında regl pişirirlermiş
Tabi mesela ben sinirliysem babam sey diyor. Kizimiz regl olmus hanim hehehe. Boyle sakalar yapiyoruz..

2001 senesinde cemaat abileri beni ikna odalarına almışlardı. zorla pedimi çıkarmaya çalıştılar, direndim. oğlum sen erkeksin çıkar şunu dediler, direndim. bizim laiklik savaşımız yeni değil.

İyi ki yurdumuzun irfan üssü Konya'da yaşıyorum da bu türden ahlaka mugayir hareketlere denk gelmiyorum. İmam efendi oldu olacak otobüs damından milletin kafaına fırlatsaydın.

ya da şu şekilde de açabilir konuyu "bulurum pedimi"

ağrı kesici ve çikolata eksik o kumanyada... yine eksik...

Zaten olması gereken şeyler ama göremeyince küçücük şeyleri bile alkışlıyoruz. Ne yazık..... hiçbir şey olması gerektiği gibi değil..

Orta okuldayken tek tek bütün sınıflara bir erkek bir kadın gelirdi... pedcilerdi bunlar.. erkek öğrencilere kız öğrencilere bir takım ikramlarda bulunurlardı... daha kücük olduğun için utanıp cekiniyorsun.. halı da yok ki desenlerini inceleyesin... artık bunun utanılacak bir şey olmadığının farkında olmamız lazım... isminin cisminin bir önemi yok.. imamoğlunu bunu yaptığı için yerin dibine mi sokalım... Mesela şey mi diyelim,,
IMG_20220210_220503.jpg

ya da şu şekilde de açabilir konuyu "bulurum pedimi"

ağrı kesici ve çikolata eksik o kumanyada... yine eksik...
O konuyu muhtemelen "Bulurum pedi mi" şeklinde açar Kamil09.20kararlı.

Sokrates'ten sonra Sokratik yönteme bu denli düşkün başka insan gelmemiştir dünyaya...

Geri