ne
Elmas Üye
Siyah poşet dediğin kişiyi ilgilendirir ben utanan bir kadın görmüyorum gayet rahat alıyorlar. Hiç bir sorun yok. Tabu falanda yok. Herkes gerektiği yerde bunu rahatça söylüyor doktor da orda burda şurda yani böyle Bi sorun yokken bunu sürekli gündeme getirip sanki kadınlar çok zor durumda eğer bu aşılırsa dünya savaşı bitecek gibi lanse edilmesi bana çok saçma geliyor.işte ondan bahsediyoruz. baş agrısı kadar olagan bir durumu tabu halini getirdiğinizden kaynaklı, kadınlar kendilerini rahat hissedemiyor. siyah poşet içinde ped almanın mantıksızlığıda buradan geliyor.
yani olağan bir durumu absürd bir şekilde yorumlarsan; doğal ihtiyac olan ped almayı da, prezervatif almayı da çağdışı yaklaşımlarla garipser durursun.
Bazı şeyler insana özgü kalmalı. Yüksek sesle söylenecek okadar şey varken bunun gereksiz oldugunu söylüyorum.
Eğer kadınları bir yere taşımak ve özgüven aşılamak isteniyor ise kadınların yükselmesi isteniyor ise mecburi bir eğitim ile bunu daha sağlam başarabilirler kaç yaşında olursa olsun herşeyden önce eğitime ihtiyacı var insanın. Mesela eğitim almış birisi toplum içinde ped den bahsedilmeyeceğini bilir. Çünkü bu yineliyorum insana özgü bişey.
Okadar eksik varken konuşulan bu şeyler şovun bir parçası sadece